Pai daca tu simti ceva pentru ea ar fi cazul sa te duci sa-i vorbesti, poate si ea simte ceva pentru tine. Spune-i ca o placi ca stii "Daca nu risti nu castigi".
Sper ca te-am ajut...
Ti-a zis ca e in timpul programului si tu ai luat-o ca pe lipsa de respect si nu te-ai gandit o clipa ca poate e supravegheata. cere-i nr de tel sau intreab-o daca nu va puteti intalni undeva cand e libera.parerea mea
Nu iti fa griji probabil ca era ocupata si daca chiar o placi spune-i asa macar sti daca te place si ea
Eu as crede ca in prima zi a avut o zi buna si ti-a zambit ca erai client ...cred.sau poate chiar i-ai placut mult.si in a doua zi a avut o zi proasta si poate i-a atras vreo colega atentia sa nu mai flirteze.incearca sa ii faci un cadou si daca ti-l primeste e bine.ii poti cere si nr de telefon. daca mai e nervoasa ar fi bine sa nu te mai duci la ea la srevici. sper ca te-am ajutat.
Data viitoare scrie un bileţel şi scrie câteva lucruri în el cu numărul de telefon la sfârşit. Dacă te sună, înseamnă că te place.
Pai poate a avut o zi proasta atunci si de aceea s-a purtat asa cu tine sau s-a rastit iar daca urmatoarea zi ti-a zambit e de bine......eu cred ca trebuia sa o abordezi (ca sa spunem asa) din prima zi in care ai intalnit-o daca ti-a placut pentru ca tine minte uneori ''mai tarziu'' poate insemna niciodata. Invit-o la un suc, incercati sa va cunoasteti mai bine, dati-va o sansa si poate va fi ceva, poate nu va fi important e ca ai incercat. Doar nu vrei sa traiesti mereu cu intrebarea: ''cum ar fi fost daca as fi facut asta?''. Fa ceea ce simti si mereu asculta-ti inima si vei fi fericit :*
Nu cred ca e lipsa de respect ca te-a refuzat ) Oricum eu nu cred ca te place. Nu poti sa vezi o fata si gata te place.
Ti-a raspuns asa pentru ca probabil superiorii ei au vazut-o in timp ce flirtai cu ea si nu avea voie pentru ca in orice companie exista o regula => nu te distrage cu nimic de la munca (morala daca nu scrisa). Daca esti distras, nu mai ai productivitate.
Te place, fa rost de nr ei de telefon cand nu e in tura.
kiddscream întreabă:
Anonima17191 întreabă: