| annonimaaa a întrebat:

Salut, am o intrebare pentru fetele care nu mai sunt virgine. Deci, cum ti-ai dat seama ca ai gasit baiatul potrivit cu care sa te dezvirginezi? Si chiar atat de tare doare? Lol, stiu ca pare penibil, dar na .....as vrea sa stiu laughing)))))))))

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

S.a căsătoriți cu mine prima dată. Chiar dacă a fost și dureros pentru mine, a fost un succes bilateral din prima.

| Freya1 a răspuns:

Sa iti incepi viata sexuala trebuie sa ai o varsta si o minte suficient de dezvoltata incat sa stii pe cine sa alegi pentru asta.
În general e bine cand ai o relație stabilă, il cunosti suficient de mult pe acel băiat si te asiguri ca te iubeste si respecta.
Poti sa ai dureri mari sau nu, asta depinde.

| Sofer a răspuns:

Nu doare tare. Dacă simți ca conexiunea dintre voi e perfecta și va înțelegeți.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Sofer):

Tu esti fata care nu mai este virgina? laughing

Doare si nu doare, depinde de fiecare organism si de rabdarea partenerului.

| Sofer a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu sunt fata mai laughing dar am avut discuții cu diverse fete care au spus ca nu le-a durut rău la dezvirginare.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Sofer):

Stiu ca nu esti laughing doar m-a amuzat raspunsul, in mica parte (nu o lua in nume de rau). ^^

| Nemessys a răspuns:

Ce înseamnă pentru tine băiat potrivit?

| MPersephone a răspuns:

Pe mine m-a durut mai tare decat m-am asteptat. Am decis sa fac asta cu prietenul meu deoarece tineam la el, a fost pe la inceputul relatiei noastre, dar eram sigura pe el.

| Hannah06 a răspuns:

Omul potrivit pentru prima data este acela pe care il iubesti si cel mai important cel care te iubeste.Sa te asiguri ca nu te va folosi ca pe un obiect, ci ca pe un om, cu tandrete si afectiune. Femeile in general se ataseaza in urma actului sexual si daca aleg persoana care vrea doar sa marcheze, o sa sufere.