| danim7 a întrebat:

Sal, am o problema care pe mine ma enerveaza si as vrea sa stiu parerea voastra am 16 ani si parinti mei nu ma lasa sa dorm cu fete in casa deoarece uitati si raspunsul lor : pentru ca nu au voie sa tina un minor in casa peste noapte, desi parintii fetei sunt de acord cu chestia asta noi putem dormi impreuna doar prin furis, o ascund in dulap si ne chinuim asa si de exemplu acum 2 zile ne-au prins si nu stiu vreau sa fac ceva sa le demonstrez ca nu este asa si sa pot dormi cu aceea fata pentru ca ne iubim amandoi enorm si vrem sa fim mai mult timp impreuna, imi puteti da cateva sfaturi va rog? s-au imi puteti confirma daca esti vreo lege care sa interzica chestia asta la minori? Multumesc

8 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Normal nu au voie sa o tina in casa, doar cu semnatura parintilor ei.

| Dizzydizz a răspuns:

O poveste frumoasa.
Fellicitari ca faci atatea sacrificii. Din pacate nu poti face prea multe.Parintii tai sunt comunisti l a lel ca multi altii.Se gandesc ca poti face ceva cu ea.Mai ales daca sunteti si minori,...
Deci inceteaza cu asta pentru inceput.Lasa timpul sa treaca si poti prezenta pe fata parintilor tai sa vada cu cine ai tu de a face.Ca nu esti cu orice zdreanta. Poate asa capata putina incr.bft:*

| ralucagld a răspuns:

Din punct de vedere legal este interzis sa tii un minor in casa fara acordul parintilor sai. dar din ce ne spui tu parintii ei sunt de acord.iti sugerez sa discuti calm cu ai tai si sa incerci sa-i faci sa inteleaga ca acest dormit cu prietena ta te face pe tine fericit happy

| anonimaa a răspuns:

Nu cred ca este vreo lege dar ii poti convinge pe parintii ei sa vorbeasca cu parintii tai sa se dea argumente pro si mai ales sa le promiteti ca nu se va intampla nimic mai mult... poate vor accepta in timp dar esti cam mic sa dormi cu prietena ta sincer. cati ani are?

| angelinthedark a răspuns:

Ba lasa-ma cu prostiile tale... ce sa dormi cu ea, ce vrei, te mananca? Lasa fata sa doarma la masa acasa si vezi-ti de treaba ta, pustiule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"iti" se scrie legat cristi. dar na. ai 32 de ani. ai cam uitat cum este cu despartitul...

eu sunt parintii. este casa lor si au tot dreptul sa-ti interzica. chiar si la 18 ani... va trebui sa-i convingi pe ei. nu sa incerci diferite manevre, care oricum le va intari decizia.

oricum mi-a placut faza cu dulapul laughing)

| kidulinha a răspuns:

Nu e nici o lege...laughing))) SI nici nu trebuie nici o semnatura. Atata timp cat pe ea o lasa parintii ei este ok. Dar trebuie sa o lase parintii, daca fuge ea la tine fara sa aiba voie iar parintii ei fac plangere ca le-a fugit fata de acasa parintii tai intra in belele, dar hai ca-o dam in altele. Asta, ce-ti zic ei tie este doar un pretext. nu prea ai ce sa faci, sunteti inca mici ( desi stiu cum e blushing sunt la fel de micalaughing) ) desi daca nu faceti nimic "rau" nu vad care ar fi problema, dar ma rog fiecare cu gandirea lui. Nu ai ce sa la faci parintilor tai. Astea-s idei fixe pe care o sa le poti schimba cand o s fi mai mare :* Pupici si iubiti-va muuuult big hug

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu poti decat sa ii convingi ca e ceva normal!
Dar cred ca lor le e de fapt frica sa n-o lasi insarcinata, sau, mai stiu eu...