| 123456 a întrebat:

am o problema nu mia mai venit ciclu de 6 zile straight face mentionez ca m-am culcat cu pr meu ne protejat. Insa: 1.nu a ejacuat deloc pentru ca n-am cotinuat pana la sfarsit.
2 azidimineata facui in test de sarcina sure check unu din cele mai bune din cate am auzit si a iesit negativ deci doar o liniuta celanta absolut deloc.
SI 3. Stiti acea secretie vaginala? eu nu o mai am deloc din ziua cand trebuia sa-mi vina ciclu. asa mi se intampla mereu cand nu o mai aveam trebuie sa-mi vina dar nimic...
Va rog sa-mi rasp la toate astea. multumesc celor care raspund serios

5 răspunsuri:
| Alycaaaa a răspuns:

Daca spui ca ai avut contact sexual totul are sens deoarece la primul contact sexual ti se deregleza. probabil sa nu iti mai vina vreo 2; 3; 4 saptamana si o sa iti vina, chiar daca nu ati facut sex pana la capat un si iubitul tau tot s-a scapat ceva.

| gigiro a răspuns:

Daca nu a ejaculat, cum crezi ca poti ramane insarcinata? Oricum, tesul cred ca l-ai facut prea devreme.De ce nu ai luat pastila de a doua zi? Cand te apuci de sex, te pregatesti din timp cu pilule, cu prezervative, cu de toate.

| ladyfoarfeca a răspuns:

"Facui" tipic ardelenescwinking
Esti din Transilvaniatongue nu? [nu de alta dar sunt asa. curioasa on the phone

| Andreea357 a răspuns:

Stai putin ...chira daca nu a ejacult ceva tot a iesit plus ca trebuia sa te protejezi macar unu dintre voi si testul l-ai facut prea devreme oricum mai fa un test dupa 3 4 zile si ai sa vezi.

| AnNe a răspuns:

Ba eu nu va inteleg stiu ca e criza da nu puteti da 8 lei pe un amarat de durex? sau mai bine sa cresteti toata viata un copil? prostie curata