Dragostea interzisa este cea mai frumoasa si cea mai romantica. parerea mea. Daca o iubesti cu adevarat lupta pentru ea, mutati-va impreuna... muta-te la tine cu ea..., nu stiu dar lupta
Vorbesti si cu ea ii iti zici oful:"iubita, trebuie sa ai incredere in mine, stii doar ca eu te iubesc dar tu uneori exagerezi cu gelozia si nu mi place.Relatia noastra are la baza increderea,eu cred in tine de ce sa nu faci si tu acelasi lucru?!"
Acum vezi si tu ce zice si ea dar sa nu ii zici toate cele pe un ton rastit,ci afectuos, sa vada cat de mult tii la ea si daca ea adopta o atitudine mai de cearta atunci incerci sa o impaci.Asa sunt fetele vor toata atentia si daca o iubesti rabzi
dragostea cere sacrificii si ea face pentru tine ca banuiesc ca parintii mereu ii amintesc "cat de bun e iubitul ei", asa ca ai deja o dovada ca te iubeste
Asculti manele? ehh lasa asta...Nu va inteleg ce treaba ai cu parinti ei?
Cu ea fa si tu ce vrei de unde sa stim noi
Pai nu stiu ce sa zic poate dupa ce inveti sa scrii parintii ei te vor accepta
Omule nu vreau sa fiu rea dar e diferenta de clasa sociala intre voi imi pare rau relatia nu va merge.
Am cerut o parere nu lectiiiiiiii de romana desteptilor stati incaltati cu fesu si vb voi de gramatica ...ms pnt ce'i care mi'au dat un sfat
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: