Mai fa-ti un test cand nu esti pe CM! Si data viitoare foloseste corect prezervativul sau mergi la un cabinet de planning familial si ia pilule contraceptive!
Nu mai risca!
De ce crezi ca ai ramas insarcinata daca ai avut menstruatie dupa o saptamana? De ce crezi totusi ca esti insarcinata daca ai facut testul si a iesit negativ? Vrei sa te stresezi inutil doar pentru ca nu te-ai protejat, Acum cred ca ai scapat pe parcurs foloseste prezervativu, pentru protectia impotriva bolilor transmisibile. Nu as vrea sa te sperii dar mi-a povestit cineva ca a avut o relatie de 3 luni cu un baiat, acel baiat era cam afemeiat si inainte de ralatia lor a avut foarte multe ralatii, pentru ca s-a gandit ca vor avea o relatie stabila s-au protejat cu anticonceptionale si nu cu prezervativ, dupa ce s-au despartit a facut dupa 3 luni a inceput sa se simta rau si si-a facut analizele, a fost diagnosticata cu o boala sexuala transmisibila. Ea nu a mai avut relatii in ultimu an de zile deci a luat boala de la iubitu ei cu care a stat vreo 3 luni, e destul de grav dar gandeste ce se putea intampla daca avea hiv
Nu cred ca esti insarcinata. Pentru mai multa siguranta, mai repeta testul de sarcina (faptul ca l-ai facut in timpul menstruatiei nu-l influenteaza, e la fel de sigur ca oricand altcandva)