| adyadyy a întrebat:

Sal.am si eu o intrebare? ce parere aveti de sexu la tel adica virtual,, ati incercat vreo data sau cum vi s-a parut?

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Merge! Cu Manuel sau Manuela!

| gabhy a răspuns:

E stupid... adica una vorbeste cu tine la tel, si iti spune " Ah! sa ti-o,,, " mda. E stupid...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te tina acumulatorul [telefonului, desigur ], si sa ai minute destule laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este inca un motiv ca am EVOLUAT! pana si sexul se face virtual.

dupa parerea mea este o prostie.

| shogoru_2741 a răspuns:

Primu lucru care mi-a venit in gand a fost "mancatul virtual sau cum sa te saturi doar gandimdu-te la mancare" dar lasand gluma la o parte, acum nah ma gandesc si sper ca nu vrei sa suni la acele "nr fierbinti" laughing, in schimb daca faci chestia asta cu iubita ta (sau a altuia... ) poate fi destul de interesant deoarece se ajunge la stari destul de "neobisnuite" si iti poate face o mica confesiune de care sa profiti, cum ar fi de ex faptul ca unora dintre fete/femei le place sa li se strige numele in timp ce fac sex, asa ca raspunsul meu ar fi, da, poate fi interesant depimde doar cu cine si cum il faci

| Atotstiutorul a răspuns:

Sexul la telefon e invechit.se poate aplica numai daca este activat obtiunea 3G in rest websex ruleaza acum...

Întrebări similare