| simplej a întrebat:

Sal, am si eu o problema si anume ma simt foarte trista. Cred ca asa e varsta asta, fooooarte trista pentru mine. Eu nu am mai fost cu nimeni pana la varsta asta. Nu va zic varsta ca mi-e rusine, dar e peste 18 ani.Asa deci imi vine sa plang din orice si daca ma saluta o colega imi vine sa plang.Ma intreb mereu de ce nu m-a placut nimeni pana acum. Cat de bine oare trebuie sa arat ca sa ma placa cineva? Stiu ca o sa ziceti ca nu conteaza asa mult si ca mai mult conteaza personalitatea si alte lucruri, dar adevarul e ca daca nu iti place acea persoana fizic, nu mai vrei s-o cunosti mai mult de atat.Nu stiu cum sa scap din cercul asta.Mereu am incercat sa ma fac sa arat mai bine, dar poate ca nu sunt de ajuns+ nu stiu cum sa fac sa cunosc oameni noi.In grupa am numai colege.Vecini de varsta mea nu am si asa mai departe.Am incercat sa caut pe internet, dar m-am convins ca e cea mai proasta idee. Scuzati-ma ca am scris asa mult, astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Amelya02 a răspuns:

Daca esti complexata de fizicul tau, iti sugerez sa te machiezi,sa te duci la un salon de infrumusetare sa-ti aplice niste masti (in caz daca ai puncte negre, cosuri ) o tunsoare avantajoasa. putin ruj, haine frumoase.si cam atat

6 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Daca ai nevoie sa discuti cu cineva scrie-mi un mesaj. E vorba doar de o schimbare in interior happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru cuvant):

Nu pot sa scriu niciun mesaj pentru ca sunt membru junior, va las tuturor celor care aveti sfaturi id-ul meu : iulya_2008

| Smurf a răspuns:

Daca vrei, lasa-mi id-ul tauwinking

| Saammyyy a răspuns:

Multi caracterizeaza persoana dupa faptele ce le comit.ar trebui sa fii mai comunicabil, iar daca ai peste 18 poate ar fi bine sa te muti in alta localitate.cine stie poate te ajuta)

| MasterYoda a răspuns:

Daca asta e prioritar in viata... aoleu! mai intai fa-ti prieteni si apoi iubiti

| 220V a răspuns:

Nu iti face probleme, nu trebuie sa fi ca toata lumea, e bine sa fi tu, nu trebuie sa fi ca toti, mi-ar placea sincer sa mai vorbesc cu tine, vreau sa te ajut cat pot de mult, daca vrei si tu sa mai vorbim, sa-mi spui