De regretat regreta si acum.Isi va da seama de asta cand va fi in mai mare dificultate, fara sa fie cineva langa ea care sa o sustina, sa o ajute.Fi sigur ca unu ca tine nu va mai gasi, dar stii ca toate lucrurile se intampla la timpul potrivit. Poate fi posibil sa se intoarca la tine, dar dupa ceva timp, in viitorul apropiat.
Eu cred ca sunt abureli, gen " Nu am sa mai gasesc unul ca tine, esti perfect", "nu e vina ta, e vina mea ". Daca nu va mai gasi unul ca tine de ce ar vrea sa te lase? Astea sunt formalitati, nu stia ce sa iti spuna si te-a aburit asa. Eu spun sa treci mai departe, uit-o, prietene gasesti cate vrei.
Bai n-are importanta va regreta ori nu sa nu te intereseze cautati alta ce te gindesti ca nu o sa mai gasesti ca ea fii serios sint fete care te merita am stat si eu 9 luni si mai dat paucii si tot m-am comportat frumos scoateo din cap nu te mai gindi la ea o sa vezi ca o vei uita nu-i da atentie lasa sa faca ce vrea acesta e un motiv ca are altul dar tu fii indiferent sati fiie paralel pe cine are traeste mai departe nu te umili in fata ei ca eu am facut asta nu o sa te ajute las-o uitarii oricum fete mai sunt ai o viata intreaga succesc
Si daca va dori sa se intoarca si o vei primii vei regreta sincer citeste intrebarile mele si vei vedea si povestia mea
Mi se pare absurd sa se desparta de tine pentru ca nu o scoti din casa
Daca tinea cu adevarat la tine si era constienta ca nu mai gaseste altul ca tine nu te lasa cu ochii in soare
Logic
Ce ti-a spus ea e abureala tipica de fata, daca n-ar mai fi gasit altul ca tine vreodata, nu te-ar fi lasat, ala a fost doar un compliment ca sa te simti tu mai bine, s-ar putea ea sa aiba alte motive, stai linistit, o sa fii mai trist o vreme, dar o sa-ti treaca, si vei deveni mai puternic dupa experienta asta, incearca sa te regasesti pe tine in perioada asta, adauga ceva la garderoba, apuca-te de sala, citeste carti, uite-te la filme, educa-te, distreaza-te, simte-te bine. E posibil sa regrete si sa vrea sa se intoarca la tine, dar din pacate dupa despartiri, relatiile nu mai sunt niciodata la fel, chiar daca o sa va impacati in viitor, mereu o sa aveti despartirea asta in minte si o sa apara in discutii la certuri, probabil ca meriti ceva mai bun oricum! nu te subestima!
Astazi am vazut-o pe strada intamplator, era cu o prietena de a ei si eu cu 2 prieteni.am simtit ca imi explodeaza inima stiu ca m-a vazut si ea dar nu ne-a msalutat nu nimic. daca ea asa a vrut nu are rost sa ma bag eu in seama odata ce ea nu mai vrea sa fim impreuna.cum as putea sa nu ma mai gandesc la ea, sa o uit mai repede