Nu o sa iti spun ce sa faci, pentru ca asta hotarasti tu... dar mi s-a intamplat si mie anul trecut. m-am despartit de prietenul meu fara motiv, aveam 6 luni... dar in cateva zile, in care m-a cautat disperat, m-am trezit cu el la usa, a insistat sa ne impacam, si m-am intors la el.nu pentru mult timp.nu simteam ca e bine sa raman cu el, si am plecat din nou, de aceasta data ne-am certat, ne-am jurat ca nu ne mai vorbim. dar nu a fost asa, la foarte putin timp m-a cautat tot el, l-am respins, dar nu a renuntat si a insistat.intr-un final, am inceput sa ies din nou cu el, ca la inceput, prima intalnire, primul sarut, ca si cand atunci ne-am fi cunoscut.si acum ne iubim enorm...
asa ca nu vad nimic rau sau gresit in a incerca sa te impaci cu ea. poate ti-ar fi mai usor daca ai cunoaste cauza despartirii.
Calm. Nu e foarte grava situatia. E simpla. Daca ea nu mai vrea o relatie cu tine, nu prea ai cum -si de ce- sa o obligi sau sa insisti. Cu cat insisti, cu atat e mai nasol pentru imaginea ta (de sine si a ei despre tine). Accepta-i decizia si incearca sa te pui pe picioare. E ceva 2 ani de relatie, insa mai ai destui inainte ca sa ii petreci alaturi de persoane dragi.
Parerea mea este ca dragoste cu forta nu se poate, daca el nu mai vrea nimic las-o in pace si vezi-ti de treaba ta, daca va vrea sa se intoarca la tine o va face cu siguranta, dar tu nu mai insista, faci mai rau.Bafta.
Pot sa fiu directa? Intretineati relatii sexuale in timpul perioadei de impacare (aia de cateva zile)? Poate s-a saturat de tine...si singura chestie pe care o mai vrea... e sexul.De aceea odata vrea sa fiti impreuna (pana obtine ce vrea) ca pe urma sa lase.
Nu insista, esti tanar ai toata viata inainte si dupa cum am mai spus si la un alt raspuns, fete sunt gramada problema este sa stii sa le alegi.
00Andreea008 întreabă: