| aLina_8828 a întrebat:

Sal
azi colega mea de banca mi-a spus ca ieri a facut sex cu un baiat de 16 ani de care ii placea.
ea are 12 ani jumatestraight face
in fine.
a spus ca nu i`a curs sange. cum e posibil?thinking
zicea ca nu i`a bagat`o foarte tare si de aia.
1)ea mai e virgina? totusi a facut sex. dar nu i`a curs sange.
si
2) au folosit prezervativ dar zicea ca s`a rupt si ca probabil i`a intrat sperma pentru ca azi o durea foarte tare burta si era palida la fata. asa spunea eathinking ca poate e din cauza ca a ramas insarcinata. da acum nu stiu ce sa zicbig grin
funda:p

Răspuns Câştigător
| Benghazini a răspuns:

Basme! Numai e virgina, sunt si fete la care nu le curg sange cand se dezvirgineaza. si 2. daca baiatu a scos... afara cand a ejaculat, atunci e putin posibil sa raman insarcinata, daca intr-adevar s-a spart si n-a scos afara penisul. atunci ar putea fi o problema! si poate fi si palida, din cauza ca si-a inceput viata sexuala! sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| Alleecs a răspuns:

A facut o mare prostie o sa regrete ea pe viitor.pai sa incep.nu mai este virginawinking. si durerea de burta poate fi de la orice.nu neaptarat ca ar fi ramas insarcinata.

| cryss_1476 a răspuns:

Nu este neaparat nevoie sa-ti curga sange faci sex pentru prima data. exista fete carora nu le-a curs niciun pic de sange cand au intretinut realtii sexuale pentru prima data. dar mai exista si varianta ca, colega ta sa mai fie inca virgina.
daca totusi a devirginat-o si sperma partenerului a patruns in vaginul colegei tale este foarte posibil sa ramana insarcinata, dar nici intr-un caz in a 2 zi dupa ce a facut sex. totusi sa-si faca un test de sarcina peste 2 saptamani si atunci va afla sigur daca a ramas sau nu.

| Sallatiny a răspuns:

Doamne.are toata viata inainte dar ma rogoh go on.
Se poate sa nu fi sangerat.
Ea nu mai e virgina si nu are cum sa ramana insarcinata daca nu a sangerat.
Poate numai la gand o doare burta.
Daca la 12 ani jumate si-a facut placerile mai incolo ce a face?

| мełıššα a răspuns:

Sa fie de raswinking la ani ei ma jucam cu papusile. hai nu cu papusile da nici nu stiam ce e aia sex. romancele in ziua de azi oh go on

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu este de râs este de plâns.
Nu mai este virgină, himenul nu a fost vascularizat și de aceea nu a curs sânge ori nu este la primul contact (are 12 ani!); sarcina nu se instalează în secunda doi, trebuie să discutăm după 3-4 săptămâni de la acest contact!
Pa, pa.

| oanny91 a răspuns:

Sunt femei cu himenul elastic si probabil de aceea nu ia cusr sange.eu stiam ca daca fata a fost virgina la primul contact sexual nu are cum sa ramana insarcinata acum nu stiu sigur. aaaa si inca ceva doamne ma uit la fetele astea cum isi incep viata sexuala la 12 13 ani.nu le inteleg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU ramai asa de repede gravida daca o durea burta inseamna ca a dezvirginatohappy