STRES ~uri n. Stare patologică constând în supraîncordarea unui organism viu, când asupra lui acționează factori negativi puternici
Deci tu erai stresata cand baiatu te atingea pe la fofoloancá?
Si nu, nu te-am criticat. te ajut sa nu cazi in ridicol.
Baiatul ala este clar ca nu vrea o relatie stabila de la tine si se uita doar dupa pasarica ta ca doar asta vede la tine. Eu zic sa-ti vezi de viata ca jumatatea ta nu vede doar pasarica ta si te vede pe tine ca sprijin in viata nu ca un obiect sexual. Dovezi sunt gesturile sale si anume ca nu mai vrea sa vorbeasca cu tine si ca te atingea unde nu trebuie.
Da nony,, vad k numai tu nu prea intelegi.scuze dar asa e,,, fara critci da? nimeni nu e perfect si apoi suntem oameni,, mai gresim
Daca te place cu adevarat, chiar daca sa zicem ca,, barfele " ar fi adevarate te ar intelege si ar discuta impreuna cu tine problema. Ce a zis el e ceva la modu : Am auzit ca nu vrei s-o facem, asa ca eu plec... :S
Pfff scuza-ma dar intrebarea e formulata cu dus si intors nu am inteles mare lucru dar am sa iti raspund la ceea ce am inteles : Parerea mea ar trebui sa ii spui ca ai aprecia daca ar crede ce ii spui tu si nu s-ar lua dupa ce spune lumea si mai ales promite-i ca daca este vreo problema de genul asta tu ii vei spune personal lui si prin nimeni altcineva (desigur asta daca nu te deranjeaza atingerile lui si nu te deranjeaza gandul ca el ar dori mai mult de la tine si tu nu ii oferi, daca e din motivul ca tu nu vrei sa te culci cu el atunci nu se mai intoarce la tine si totul a fost un pretext daca se intoarce atunci stii sigur ca "nu e asa")
S-ar putea ca daca il convingi sa profite de ideea ca: tu ai insistat, cum ca nu ai nimic in potriva. Asta daca urmaresti sa nu ai inca relatie sexuala, ar fi un motiv pentru el sa te "forteze la propriul tau joc"...
RRSecularHumanist întreabă: