Pai nu e nimic mai adevarat dacat sa incerci sa vezi singur, dar nu uita sa ne spui si noua, bafta
Da, normal ar fi sa ai, chiar daca in cantitate mica, chiar acum nu e de joaca de-a puta, mai bine un preze, dar depinde si de cum se dezvoltarea fiecarui individ.
Good Luck.
De obicei pe la 14-15. Dar se poate si mai repede, in cazul unor dereglari hormonale. Lichidul seminal apare in schimb pe la 12-13 ani, si seamana cu sperma, insa e mai transparent si nu contine spermatozoizi care apar pe la 14 ani (spermatozoizi perfect maturi o sa ai abia la 18-19 ani). Tocmai de aceea nu se recomanda inceperea vietii sexuale (aici se include si masturbatul) mai repede de 18-19 ani... asta zice medicul... dar fiecare face cum vrea.
Trist daca de la 12 ani iti doresti sa intretii relatii sexuale ( si mai ales cu una de varsta ta..sau chiar mai mica )
Care nu stiti sa vedeti daca v-a dat sperma faceti laba daca nu stiti ce e frecati in sus si jos testiculu. si da si poate avea sperma de la 12 ani eu am de la 11
Ai dar in cantitae mica eu stiu ca am 12 ani si am facut-o de cateva ori si a iesit putin!
linarkfts întreabă: