anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii pot avea sperma de la 12 ani? Sau la cati ani pare?

69 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| CevaNormal a răspuns:

Pai nu e nimic mai adevarat dacat sa incerci sa vezi singur, dar nu uita sa ne spui si noua, baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,se poate

Alte răspunsuri
| rey a răspuns:

Da, normal ar fi sa ai, chiar daca in cantitate mica, chiar acum nu e de joaca de-a puta, mai bine un preze, dar depinde si de cum se dezvoltarea fiecarui individ.
Good Luck.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Verifica daca tot esti curios.

| rozalia25 a răspuns:

De obicei pe la 14-15. Dar se poate si mai repede, in cazul unor dereglari hormonale. Lichidul seminal apare in schimb pe la 12-13 ani, si seamana cu sperma, insa e mai transparent si nu contine spermatozoizi care apar pe la 14 ani (spermatozoizi perfect maturi o sa ai abia la 18-19 ani). Tocmai de aceea nu se recomanda inceperea vietii sexuale (aici se include si masturbatul) mai repede de 18-19 ani... asta zice medicul... dar fiecare face cum vrea.

| coxy a răspuns:

Nu poti avea sperma la 12 ani. Abia la 14 ani apare

| cryss_1828 a răspuns:

Trist daca de la 12 ani iti doresti sa intretii relatii sexuale ( si mai ales cu una de varsta ta..sau chiar mai mica straight face )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai.....eu am sperma de la 12 ani.....am aflat cand o fata mi-a facut sex oralbig grin>...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Voi chiar n-aveti altceva de facut?straight face wtf

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai baiatule...masturbeaza-te laughing si o sa afli laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pote si mai de vreme wa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 13 -14ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inceark sau fa si tu ca noobu ala si pune o fata sa-ti faca sex oral(nu e decent dar daca esti asa mai... curiosul lu` peste) daca ai 12 ani da asa cred... Daca nu mai cauta pe net info d`astea kk si bafta daca nu sa incerci singurrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba eu am 18 ani da nu stiu cum sa fac sa vad daca iese sperma cum fac cine stie...stiu ca e intrebare de noob da nu vreau sa mor prost
rolling on the floor:}

| KingBaroneT a răspuns:

Hmm pe la vreo 11 ani mai aparut sperma

| KingBaroneT a răspuns:

Care nu stiti sa vedeti daca v-a dat sperma faceti laba daca nu stiti ce e frecati in sus si jos testiculu. si da si poate avea sperma de la 12 ani eu am de la 11

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca ma si eu am tot 12 dar n-am incercat

| remus_4384 a răspuns:

Ai dar in cantitae mica eu stiu ca am 12 ani si am facut-o de cateva ori smug si a iesit putin!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar putin, putin!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se poate eu de exemplu am 12 ani si mi-a aparut! Nu-ti fie frica ca-ci este un semn de barbatie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-a dat la 10 sperma big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia sh u o fata si pune-i sa-ti faca sex oral daca nu sty cum masturbeaza freci testiculul in sus si-n jos sau te f**i

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unul la 14 ani am avut, acum cum ziceau si cei de mai sus, depinde de coprul tau si dezvoltarea tahappy

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, doar daca esti bine dezvoltat. De obicei apare la 13-14 ani.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai eu am de la 11 sperma dar in cantitate mica

Alte răspunsuri
Întrebări similare