| Houselaurie a întrebat:

Sal.cunosc o fata de vreo 3 ani. si am vorbit o perioada cu ea.acum,ne-am intalnit luni fara sa vrem, si am mai vorbit cu ea, s-a comportat ciudat in sensul bun al cuvantului, zambea si m-a sarutat pe obraji, la sf i-am luat nr de tel.imi place de ea si vreau sa o combin. vreau sa o sun azi sau maine, cel tarziu, pentru ca am asteptat destul si sa o invit la o plimbare macar. dar nu stiu cam cum sa vorbesc cu ea, ce, cum sa incep, salut, ce faci, dati-mi niste idei pls pentru a o putea cuceri pls.prin telefon, si sa o fac sa accepte invitatia. multumesc

2 răspunsuri:
| 0io0io a răspuns:

Cel mai bine e sa vb cu ea in fata dar poti so si suni sa mai vb nimicuri si la final o inviti

| Viocartman a răspuns:

Cu cat amani mai mult cu atat vei gasi scuze sa nu o suni asa ca pune acum mana pe telefon si sun-o, intreb-o ce mai face, cum i-a mers astazi si apoi spune-i ca ai vrea sa o vezi. Nu ai nevoie de mari teorii sau alte nebunii, important e sa fii tu insuti, sa arati ca esti cu adevarat interesat de ea (adica sa o asculti nu sa dai din cap si sa te uiti la sani sau la fund ) si mai departe te descurci tu, oricum tipa te place din ce se vede ...baga mare si daca vrei mai multe sfaturi vorbim pe privat