| TygaN a întrebat:

Sal.

Dacă mergi cu iubita ta la o petrecere și flirtează altul cu ea ce ar trebui sa faci?

Dar dacă ea flirtează cu altul?
Relația este stabila de lunga durata bazata pe sentimente...

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Atunci cand cauti ceva in afara relatiei, este limpede ca acel ceva lipseste. Tot ce trebuie sa faci, daca o iubesti, este sa te asiguri ca are tot ce isi doreste ( pentru asta trebuie intai sa o asculti ) apoi las-o libera, nu o sufoca, nu va pleca nicaieri. Femeile, nu sunt lipsite de logica in aceasta directie. Nu pleaca de la "tot" spre "nimic". Problema insa este la noi la barbati, cand din cauza egoismului uitam ca femeia, nu de gelozie si lanturi are nevoie, ci de atentie si ascultare. Nu stiu daca ma intelegi, dar exemplul tau spune clar ( poate chiar si pentru altii, daca stiu sa citeasca asta printre randuri), femeia apreciaza flirtul si emotia generata de acesta, apreciaza cand este ascultata si privita in ochi, apreciaza uneori postludiul mai mult decat alte performante sexuale. Repet, exemplul tau este clar, ea intoarce capul spre ceva ce ii lipseste, iar tu esti distras de posesiune si gelozie. Este poate prea lunga ideea si prea greu de expus aici, dar sunt sigur ca daca reflectezi la asta, lasand la o parte negarea si acuzatiile nefondate, vei intelege. Stiu ca asta cere timp, dar tocmai asta este pretios... Timpul... deci nu il risipi, si incearca sa inveti sa intelegi, inainte ca trecerea timpului sa faca aceasta intelegere lipsita de valoare.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca iubita ta merge cu tine la o petrecere si se apuca de flirtat cu altii, atunci relatia aia nu-si mai are rostul, ca fata isi cauta de fapt un altul, nemaiavand nici un fel de sentimente pentru tine.
Daca exista dragoste adevarata si puternica, fata nu flirta cu nimeni.

| Sofer a răspuns:

Iti dai seama cum o arde pe ascuns daca vezi asta?

| Goete a răspuns:

Ce ar trebui sa faci, din moment ce
"Relația este stabila de lunga durata bazata pe sentimente..."?
Presupun ca sentimente si incredere.

Si faptul ca esti vegetstian, nu inseamna ca nu poti privi meniul cu carne.

Hai sa fim sinceri, oricaruia ii place sa flierteze si eu chiar.m-as simti binemsa flirteze un tip cu prietena mea si chiar sa vad cum ii curg balele... si ea e cu mine.
Eu cred ca sunt mici placeri in viata care se pot permite.

P.S. Asta e doar opinia mea personala, orice asemanare cu realitatea e pura coincidenta

| HadesSs a răspuns:

Daca ea flirteaza cu altul inseamna ca iti pierzi timpul degeaba, iti dai seama ce face cand nu esti tu cu ea? Daca de fata cu tine flirteaza cu altul happy

| DarthNiger a răspuns:

Daca cineva filtreaza cu iubita ta atunci ce ar trebui sa faci in primul rand si obligatoriu este sa arati acelui cineva ca iubita ta are deja partener si nu trebuie sa permiti asta, dar daca ea este cea care filtreaza cu altcineva atunci relatia voastra de lunga durata bazata pe sentimente trebuie sa devina o nulitate, daca intelegi ce vreau sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate flirta nimeni cu ea, daca ea nu ii permite si nu ii dă apă la moară.
Daca ea flirteaza cu altul, ii zici sa se spele cu ea pe cap, lasi curva acolo si pleci.

Facand diferenta intre flirt si libidinosenie, daca cineva e insistent desi ea nu-i raspunde, ii arăți câtă religie stii tu, si cat de interesat esti de trecutii lui in nefiinta.

| Paul754880338 a răspuns:

Curiozitatea are o varsta specifica si nu este intotdeauna de invinovatit. Tu nu esti curios, de exemplu, sa vorbesti, sa privesti in ochi, sa savurezi zambetul unei alte fete?

| TygaN explică (pentru Paul754880338):

Ba da normal ca sunt. Cine nu primește energie feminina? Sa fim serioși...

Însă aceea privire de care spui tu s-ar putea sa mi întoarcă femeia pe dos înțelegi ce spun.

Care ar fi modalitățile sa eviți sa se întâmple una ca asta? Nu poți sa i pui punga în cap când ieși cu ea nu? laughing

| TygaN explică (pentru Paul754880338):

Normal ca ii place flirtul. Era doar un sondaj sa va cer opinia într un astfel de caz. Frumos răspunsul tău. Știu deja toate acestea dar știi cum e monotonia într o relație, dăunează. Este responsabilitatea mea ca relația sa se dezvolte.
Nu s-a întâmplat și dacă se va întâmpla sper sa reacționez corect atâta tot.

| Paul754880338 a răspuns (pentru TygaN):

Responsabilitatea este a amandorura in egala masura. Monotonia intr-o relatie este o indicare certa a faptului ca amandoi au incetat sa mai contribuie la evolutia relatiei.

| Paul754880338 a răspuns (pentru TygaN):

Atunci cand cauti ceva in afara relatiei, este limpede ca acel ceva lipseste. Tot ce trebuie sa faci, daca o iubesti, este sa te asiguri ca are tot ce isi doreste ( pentru asta trebuie intai sa o asculti ) apoi las-o libera, nu o sufoca, nu va pleca nicaieri. Femeile, nu sunt lipsite de logica in aceasta directie. Nu pleaca de la "tot" spre "nimic". Problema insa este la noi la barbati, cand din cauza egoismului uitam ca femeia, nu de gelozie si lanturi are nevoie, ci de atentie si ascultare. Nu stiu daca ma intelegi, dar exemplul tau spune clar ( poate chiar si pentru altii, daca stiu sa citeasca asta printre randuri), femeia apreciaza flirtul si emotia generata de acesta, apreciaza cand este ascultata si privita in ochi, apreciaza uneori postludiul mai mult decat alte performante sexuale. Repet, exemplul tau este clar, ea intoarce capul spre ceva ce ii lipseste, iar tu esti distras de posesiune si gelozie. Este poate prea lunga ideea si prea greu de expus aici, dar sunt sigur ca daca reflectezi la asta, lasand la o parte negarea si acuzatiile nefondate, vei intelege. Stiu ca asta cere timp, dar tocmai asta este pretios... Timpul... deci nu il risipi, si incearca sa inveti sa intelegi, inainte ca trecerea timpului sa faca aceasta intelegere lipsita de valoare.

| Alexandrionelu a răspuns:

Pentru el: croseu' lu' greu'.
Pentru ea: papucii.

| OctavianSps a răspuns:

Ar fi recomandat sa ne spui mai amanuntit circumstantele in care s-a produs evenimentul pentru ca noi nu iti putem da un raspuns concret fara prea multe informatii. De ex poate era amic cu persoana respectiva dinainte si tu nu stiai, poate erau verisori, poate incerca sa te pedepseasca ca urmare la ceva ce ai facut tu si pe ea a durut-o. Deci explica te rog.