Si eu mai am momente din astea cateodata, toti cred ca avem, ai putea sa mergi intr-un parc sa te mai linistesti dupaceea vorbesti cu un prieten sau cineva cu care ai ceva in comun. Oricum fa cum crezi ca e mai bine.Succes!
Bun venit în lumea mea. De fapt, cred că toţi trecem prin asta la un moment dat. O să treacă de la sine, şi cu cât nu întrerupri relaţiile cu prietenii, şi continui să ieşi cu ei, cu atât va fi mai uşoară "recuperarea".
Ciudat, azi ai fost foarte bine-dispus...
Mă rog, toți avem astfel de momente, nu ești singurul.
Ori ne săturăm de rutina zilnică, ori urmează să se întâmple ceva.
Stresul, nervii, plictseala pot veni și de la căldură(cu canicula de afară...), plus că tu le iei pe toate în serios. Ce nu ți-a convenit la ceilalți prieteni? Poate tu erai problema.
Recomand să ieși cu familia, o mică vacanță, ori chiar cu prietenii. Un „nou" aer nu ți-ar strica. Te distrezi, e imposibil să nu te simți bine, plus că te și relaxezi, chiar ai avea nevoie.
Ieși la aer, mai ales seara e plăcut!
Mergi la un psiholog te poate ajuta.Sau poti merge undeva la odihna cateva zile, sa mai vezi locuri noi, sa te distrezi putin.
Stai linistit nu cred ca esti singurul...
cel putin mie mi s-a intamplat s anul am chef de nimic perioade de saptamani stand doar pe net si in pat si lenevit cam atat...si ma certam cu ai mei fara motiv.
sigur ai un prieten bun sau nu stiu alege unul dintre prietenii tai cu care te intelegi cel mai bine si mergeti la strand va distrati gaseste ceva sa faci cu el care este unul si dintre hooby-urile tale preferate.
statul prea mult in casa si facutul "nimic" e boala curata..sau pur si simplu iesi afara si stai singur linistit pana simti nevoia.
dac anul-ti revii nici cum numai un psiholog cred ca t epoate ajuta chiar daca nici nu-ti trece prin cap sa mergi la asa ceva
barfta!
Si eu sunt la fel! Probabil din cauza vremii, e prea cald, si am niste nervi cateodata
Te cred, nu stiu ce sa zic daca din cauza vremii...mai degraba din cauza oamenilor.
Si asta se poate...
Incearca sa vorbesti cu cineva despre asta sau sa gasesti o fata cu care sa te imprietenesti, careia sa simti ca-i poti spune orice. :* Nu da foarte multa importanta acestor sentimente in care esti acum
Nu ma nu vezi ca e nebun, foloseste poante din alea de batran cu tigle, bodimar, praktiker. mai lipsesc poantele de pe 9gag traduse
Ai probleme mari.Du-te la bodimar si zile sa-ti deie niste tigle sa-ti pui pe casa, ca iti lipsesc!
Apucate de un sport fotbal sunt sigur ca sunt baieti care joaca fotbal pe acolo alearga... downloadeaza ti jocuri si daca esti asa tot timpu adica irascibil nu o sa stea nimeni langa tine mai calmeaza te si tu. cateodata trebuie sa te mai doara si in.
Buna! Trebuie sa te duci la un psiholog. Multi cred ca daca mergi la psiholog inseamna ca esti nebun. E o conceptie invechita si gresita. Treci printr-o depresie. In zilele noastre foarte multi trec prin asta. E foarte usor vindecabil. Trebuie sa zambesti mai mult in preajma celorlalti, sa faci putin sport, sa iesi din casa fie ca ai chef sau nu, si sa privesti la lucrurile pozitive din viata ta. Un psiholog ti-ar explica mai bine. Mult noroc! :* :*
Ai putea merge la un psiholog, sa te descarci, sa iti dea sfaturi mai bune decat iti dam noi. Da-ti seama ce e cu tine, stai un timp s gandeste-te, vezi care e problema, si vezi cum o poti remedia. Vorbeste cu parintii tai despre asta. Da, e un raspuns scurt, dar sigur.