| aLina_8828 a întrebat:

Salhappy
eu si cu prietenul meu ne certam cam in fiecare zi rolling eyes.
credeti ca e din cauza zodiilor? ca nu suntem compatibili?!
eu sunt fecioara iar el capricorn. ^_^
ne certam de obicei din cauza mea(asa spune el mereuoh go on). cica
ca eu mai fac niste glume ca sa zic asathinking si el spune ca il iau de prost si nu stiu ce. dar cred ca de obicei se supara cam repede rolling eyes
ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa nu ne mai certam asa des?happy
fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Enma a răspuns:

Pai nu mai faci glume de care nu-i placa si nu cred ca are prea mare legatura cu zodiile happy si eu stiu creca nu gasesti momentele potrivite de a spune glume daca face asa urat si mai e si chestia cu glumele varstei... daca unuia de 14 ani i se pare doar un misto cuiva mai mare i se pare ca tuh chiar esti nesimtit sa vb asa si nu-ti permite sad

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă știi că nu mușcă din glumele tale fă acest gest mai rar.
Cât privește compatibilitatea zodiilor intră aici: www.elystar.ro
Pa, pa.

| HotChoclate a răspuns:

Sa nu mai faci glume care il deranjeaza. Daca il iubesti arata-i, vb frumos, nu-l lua la misto.batting eyelashes. Nu are trebuie cu zodiile.eu cu prietenul meu suntem in zodii f diferite si peste tot scria ca e mai bine sa nu incercam.si totusi suntem impreuna de 2 ani jumate.Mult succesbig grin

| dydyyyy a răspuns:

Eu sunt fata si sunt capricorn

eu sunt foarte suparacioasa si vreau ca totul sa fie perfect vreau totul intr-o relatie si vreau ca toata umea sa fac ca mine.si daca acea pers nu reuseste sa faca ca mine ma supar si automat spun ca din cauza lui ne certam.

mie mi se intampla zilnic si de 2 3 ori chiar sa ma cert dr imi trece

fundita?