O sa te termini in 3, 4 minute! Dar gandeste-te la partea buna, o pui cu doua o data si mai ales ca esti virgin.
Eu zic daca se ajunge, s-o faci fiindca nu ai nimic de pierdut, daca fetele nu s-au saturat din prima le dai repriza a doua dupa 7, 8 minute de odihna. Deci baga mare.
Bafta la impins!
Aha am uitat sa mentionez, daca esti emotionat tare si o sa fii timd risit sa nu ti se ridice penisul.
Crede-ma am patit-o! Si al dracu e nasol, adica iti e rusine dar iti vine sa razi asta e partea nasola, iti vine sa razi ca nu ti se ridica. Daca nu se ridica la comanda, rogale pe fete sa-ti dea o mana de ajutor, apoi o sa mearga treaba ca si unsa. Bafta!
Tu iti pui problema daca te tine bateriile!?!? Eu ma intreb daca esti virgin macar stii cum este pozitionata pasarica?
Nop. vise umede, baiete. nu vei ajunge nici la sex in trei si nici la sex, cel mai probabil. si dupa ce iti vei da drumu in 10 secunde, game over.
Nu ma
o sa te faci dracu de ras))))
da ma rog, merita sa incerci
o partida in 3 e un mod ingenios sa iti incepi viata sexuala
Pentru bubu si bobby
nu stiti ce inseamna sensatzii tari
nu va bagati
sunt sigur ca fac sex
dar nu cu amandoua
doar cu una
cealalta mai ramane
de vrajit
RedBull sa iei cat mai mult, sa iti iese rinichi, si in 3 pe la spate, prin fata! ehhééé noroc mai ai pe lume!
Alergi dupa doua si nu o sa prizi nici una; si chiar daca vei pride vreo una va dura doua minute cu tot cu dus
Tine tot timpul langa tine un pechet de shervetele.nu ai nici o sansa ai sansa doar daca ai bulan
Patrăţel întreabă: