| SteauaROsie a întrebat:

Sal,
fac revelionul intre doua fete
adica eu singur
si ele doualaughing
daca se ajunge la sex.

mentionez.

sunt virginbig grin
oare ma tzin bateriile?

15 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

O sa te termini in 3, 4 minute! Dar gandeste-te la partea buna, o pui cu doua o data si mai ales ca esti virgin. laughing
Eu zic daca se ajunge, s-o faci fiindca nu ai nimic de pierdut, daca fetele nu s-au saturat din prima le dai repriza a doua dupa 7, 8 minute de odihna. Deci baga mare. laughing

Bafta la impins! laughing

| Sperman a răspuns:

Aha am uitat sa mentionez, daca esti emotionat tare si o sa fii timd risit sa nu ti se ridice penisul.laughing
Crede-ma am patit-o! Si al dracu e nasol, adica iti e rusine dar iti vine sa razi asta e partea nasola, iti vine sa razi ca nu ti se ridica. laughing Daca nu se ridica la comanda, rogale pe fete sa-ti dea o mana de ajutor, apoi o sa mearga treaba ca si unsa. Bafta!

| User a răspuns:

Woawww. Lasa-ma sa ghicesc. Sandy si Bell?:D

| Hombre a răspuns:

Tu iti pui problema daca te tine bateriile!?!?rolling on the floor Eu ma intreb daca esti virgin macar stii cum este pozitionata pasarica?

| claus a răspuns:

Nop. vise umede, baiete. nu vei ajunge nici la sex in trei si nici la sex, cel mai probabil. si dupa ce iti vei da drumu in 10 secunde, game over.

| cryssa a răspuns:

Nu marolling on the floor
o sa te faci dracu de raslaughing))rolling on the floor))
da ma rog, merita sa incercismug
o partida in 3 e un mod ingenios sa iti incepi viata sexualasmug

| BoBBy a răspuns:

Si asta e doar o fantezie de a ta

| SteauaROsie explică:

Mie cam teama, ca nu pot rezistasad

| SteauaROsie explică:

Pentru bubu si bobby
nu stiti ce inseamna sensatzii tari
nu va bagatilaughing
sunt sigur ca fac sex
dar nu cu amandoua
doar cu unalaughing
cealalta mai ramane
de vrajitlaughing

| UnuAltu a răspuns:

RedBull sa iei cat mai mult, sa iti iese rinichi, si in 3 pe la spate, prin fata! ehhééé noroc mai ai pe lume!

| helgione a răspuns:

Alergi dupa doua si nu o sa prizi nici una; si chiar daca vei pride vreo una va dura doua minute cu tot cu dus laughing

| aly_2338 a răspuns:

Tine tot timpul langa tine un pechet de shervetele.nu ai nici o sansatongue ai sansa doar daca ai bulanbig grinlaughing

| CIA a răspuns:

Daca ti le reincarcilaughing maybe! Nu risti nu castigi

| cdinu a răspuns:

Si ele cati ani au? 10 sau 11 ani? raised eyebrows

| ddk92 a răspuns:

Bah eu zic ca esti gata in 2 minute da ce is cu intrebarile astea tampite?laughing)