| CVE12 a întrebat:

Sal fartiilor.va dau funda:spuneti-mi moduri in care as putea uita o fata sau sa fac sa nu mai simt nimic pentru ea. sti eu eram demult indragostit de ea.si ea de mine, dar am fost impreuna si cu cea mai buna prietena a ei. da stiu. naspa situatie.si a zis ca nah tine f mult la mine dar nu ar putea sa i faca asta celei mai bune prietene(prietena ei inca mai tine la mine si inca mai spera sa fim din nou impreuna) si nah.trebuie sa o uit.

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

E mai bine să te desprinzi de amândouă. Băieţi se mai găsesc, dar prietene bune nu prea... Încearcă să vorbeşti cu amândouă şi ajută-le să se împace.Şi tu mergi mai departe.Nu s-a sfârşit lumea.

| robyiyo a răspuns:

Daca iti faci alta prietena, care nu are de aface cu fosta ta prietena, iti garantez ca uiti cat ai zice "love" laughing

| paradox71 a răspuns:

Poti sa o uiti,te combini cu cea care vrei tu acum sa fii,dar pastrati secretul o vreme, iar cand sti ca va veni vrema, ii sui.
O sa o uiti SIGUR daca esti cu cea cu care vrei sa fi.
Funitza pls! happy:*

| CVE12 explică (pentru paradox71):

Dar ar fi o problema. ca nah. sunt 10 fete care ma iubesc. de 2 anilaughing dar faza e ca mie nu-mi place pe moment de niciuna.