| ForeverWarrior a întrebat:

Fetelor, daca un baiat s-ar purta frumos, ar fi romantic si respectos, v-ar asculta problemele s-ar ingriji, dar nu ar avea o situatie financiara foarte buna v-ar placea de el?

Răspuns Câştigător
| byanka32 a răspuns:

Acesta este genul de baiat minunat, nu conteaza bani ci iubirea! Numai fetele ...nu dau nume umbla dupa bani,, daca doi se iubesc banii nu conteaza

11 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Hai frate care fata nu mai e materialista in ziua de azi si incearca sa profite ca sa iasa in avantaj?
Daca un baiat nu are serviciu, ca sa aiba ceva bani de cheltuiala sa le scoata curu ala de diva al lor la un cinema, un suc sau oriunde in alta parte, l-ar parasi cu siguranta.Asta e realitatea si pana acum o fata sa iubeasca sincer am intalnit, dar se schimba fetele la comportament cum imi schimb eu hainele de pe mine, zilnic happy.

| DeeaMarry a răspuns:

Depinde de ce intelegi prin "nu foarte buna". Daca nu si-ar permite sa iasa in oras la un film, o prajitura sau chestii din astea marunte din cand in cand, e o problema.
Daca insa are o conditie medie, nu vad de ce nu.

| elena_2558 a răspuns:

Atata timp cat exista iubire, banii nu conteaza. eu una, nu as lasa sa treaca un baiat atat de special pentru ca rar gasesti un om care sa tina cu adevarat la tine si sa fie si pe gustul tau happy (pe gustul meu din exemplele date de tinewinking )

| FrozEenSoul a răspuns (pentru elena_2558):

Unde frate ca si eu am grija de ele, le vorbesc frumos, le dau cate o floare tongue Da nu gasesc fata care sa mai fie "asa"

| elena_2558 a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Sorry, am vorbit in numele meuwinking
...
nu toate fetele sunt la fel
in plusss... o fata si un baiat trebuie sa fie si COMPATIBILI big grin
degeaba da cate o floare daca baiatul este un "smecheras"winking... nu vorbesc de tine... ci in general happy

| FrozEenSoul a răspuns (pentru elena_2558):

Ma, dar sti tu ca unele mai zic "sti, nu merge suntem diferiti" Dar daca tu ii zici "nu are nimic, ne completam unul pe altul" Eu zic ca o fata cu "capul pe umeri " se mai gandestewinking Bafta si sa ai o seara placuta

| elena_2558 a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Multumesc la fel

| cosmina95 a răspuns:

Da de ce nu? nu numai banii conteaza pe lumea asta! decat sa fiu cu un barbat care e foarte bogat si sa nu fiu fericita cu el mai bine cu un sarac cu suflet bun si fericita! nu totul se rezuma numai la bani!

| raluca250 a răspuns:

Hai prietenas banii conteaza pentru tine?laughing
daca`ti place de el bine daca nu pa:*
[totusi nu vreau sa ajungi ca varmea car edin salariul ei ii lua haine prietenului ei care nu lucrastraight face] laughing)))

| acatrineimaria a răspuns:

Da.De ex eu sunt acum in situatia asta.Imi place de el, se comporta frumos dar nu sta bine cu situatia financiara

| Ghimbish a răspuns:

Nu conteaza banii. Pe viitor va descurcati voi...