| ForeverWarrior a întrebat:

Sal.Fetelor voi cum va manifestati pe langa un baiat care va place daca sunteti timide? va rog dati detalii.

Răspuns Câştigător
| Irinaa16 a răspuns:

Hm..depinde de fata. Unele sunt mai indraznete altele nu.Eu una incerc sa nu scot pe gura vreun porumbel si sa vorbesc cat mai matur.(da..am doar 16 ani laughing si el e mai maree...happy )Dar de obicei nu fac nimic ciudat.Ce`mi vine pe moment asta zic..Cand ma intreaba ceva ca ne vedem o data de 2 ori pe saptamana big grin

5 răspunsuri:
| numaiuna a răspuns:

Pai eu sunt mai timida, chiar foarte timida. Cand ma baga un baiat in seama ma simt ca in al noualea cer. Ma simt foarte important si in momentul acela nu mai tin cont de rusine, de timiditate si alte lucruri. Doar vorbind cu el si privindu-l in ochi simt ca plutesc. Deja simt cum imi bate inima...

| Rebecadulcic a răspuns:

Pai,eu una sunt timida, si ma inrosesc cand vorbesc cu acea persoana, zambim ca proastelelaughingne uitam pe ascuns la ei, incercam sa avem o discutie cu acea persoana...cam atat dar sincera sa fiu fetele isi dau repede seama daca le place vr-un baiat....baieti nu prea fara supararehappy

| Stassy a răspuns:

Lesin...

| DiaVp a răspuns:

Il bat in cap(la propriu)! laughing

| marialungu a răspuns:

Vorbesc de lectiile la scoala, cand sunt foarte timida, nu stiu cum sa scap de asta

Întrebări similare