Buna, imi pare rau pentru aceasta situatie, stiu si eu cum e sa iubesti si sa nu fi langa persoana iubita, dar crede-ma ca totul e trecator si ai sa iti revi cu timpul.Eu zic sa nu iti mai pui atatea intrebari, sa nu te macini atata ca mai mult rau iti faci tie, inteleg ca o iubesti, dar nu trebuie sa suferi asa mult ca nu meriti asta. Ocupa-ti timpul cu ceva util, fa ceva ce iti place, incearca sa te debarasezi putin de ea, sa nu o cauti, sa o lasi in pace pentru ca daca insisti mai rau faci...parerea mea e ca ea are nevoie de timp, dar daca te iubeste tot la tine se va intoarce, asa ca stai linistit si sper sa fie totul bine, bafta!
Nu prea ai ce sa faci...asta e una din "bolile"pe care numai timpul le rezolva.
Nu dispera, toti trecem prin momente din acestea
Asculta muzica, care iti place, citeste carti orice altceva si gandeste-te ca daca ea te iubeste va reveni la tine.
Asteapta poate isi va da seama ca tine la tine si veti fi iar impreuna! incearca sa nu te mai gandesti la ea, si eu sufar ca m-am despartit de iubitul meu la cre tin mult dar incerc sa nu ma mai gandesc la el sa-mi ocup timpul(fac ce-mi place:ascult muzica, desenez, dansez, vb cu fetele la telefon, orice numai sa nu am gandesc la el-si eu il visez dar a -2-a zi imi spun''Gata! a fost doar un vis!'' A fost un motiv in relatia ta cu ea pentru care v-ati destramat, asa ca...gandeste-te la el! incearca sa ii vezi si partile negative, ca daca te iubea nu iti cerea ''o pauza'' ce-i asta! daca iubesti cu adevarat nu ai nevoie de nici o pauza! gaseste-ti o fata si iesi cu ea in oras! o vei uita definitiv pe ''fosta''! Gaseste pe cineva care sa te pretuiasca!
Las-o ceva timp linisitita si atunci isi va da seama ca te iubeste si ca are nevoie de tine.
Dorul tine aprinsa dragostea, asa ca uit-o cat mai curand ca te stresezi degeaba!
Salut. Lora ti-a daruit vorbe foarte pretioase. Incearca sa fii matur, sa te stapanesti, sa te controlezi. Am citit si intrebarea ta anterioara iar din tot ce-ai relatat, observ ca si fata te iubeste insa problema este la tine.
Relatia a ajuns la un punct unde ea, ca fata, se simte putin incoltita. Din ce inteleg si munceste, si se chinuie cu facultatea iar tu in loc s-o sprijini, o astupi cu dragostea ta. Cateodata, cand iubesti prea mult si exprimi acest lucru, e posibil sa-ti dauneze acest lucru. N-o asfixia, n-o fa sa creada ca nu poate face vreun pas fara acordul tau, fiindca o s-o pierzi definitiv! Tu ii astupi gradele de libertate, o ''hartuiesti'' prin iubirea ta iar ea devine astfel stramtorata si-n interiorul ei nasc sentimente naufragioase negative, nestiind ce sa mai inteleaga.
Te inteleg c-o iubesti mult, dar prietene, gandeste si cu mintea, nu numai cu inima. Tu, usor-usor o indepartezi prin posesivitatea ta, prin gelozia si dorinta de-a fi langa ea, dand pe fata feeling-ul ca nu poti trai fara ea. Ei, astfel de stari ii provoaca teama, spaima si o stare tulbure pe care tu o intretii datorita felului tau de-a-ti etala iubirea. Mai rau de atat, s-a ajuns si la parinti. Trebuie sa stii sa respecti o femeie cand o iubesti, sa-o lasi sa se desfasoare, sa-i oferi libertatea de care are nevoie (fiindca nu esti stapanul ei), sa-o lasi singura sa ia decizii fara sa o influentezi atunci cand doreste asa, sa n-o innabusi cu iubirea ta.
Probabil se gandeste si la viitor. Cum va fi cand, probabil o sa ajungeti sa stati impreuna, iar tu vei comporta la fel? Stiind ca mereu o vei presa si vei fi asa posesiv? Tocmai de asta si-a luat acest ragaz de timp, sa-ti puna in ordine sentimentele, sa vada cum decurge relatia iar tu te comporti exact pe dos de cum ar trebui. Nu fi bleg, (nu ti-o spun ca pe-o jignire, ci ca de la barbat la barbat) nu rata ce ai langa tine dar invata sa pretuiesti, sa valorifici si sa intelegi ca fiecare are o viata, o libertate, iar nimeni nu poate stapani rationamentele celor din jur, chiar daca i-ai cucerit inima. Acele juraminte nu reprezinta neaparat o dovada a sufletului vesnic fiindca timpul e sinucigasul perfect al oricarei stari afective.
Ai rabdare, asteapta, fii intelept. Astea sunt condimentele pentru a putea duce in continuare aceasta relatie. Altfel o vei pierde si nu vei sti de ce. Dragostea te poate inalta, dar te poate si sufoca. Las-o sa se adune, sa inteleaga, sa se simta libera un timp. Oricine trece prin stari de astea. Mai bine innebunesti cateva clipe, zile sau saptamani, decat sa innebunesti luni sau ani de zile avand o deceptie. Femeile sunt delicate, trebuie sa incerci sa le intelegi aura sufletului, latura interioara. Acum, ea are nevoie de odihna si liniste. Ofera-i-le!
Claudiu, mai ai un pic de rabdare si vei trece si de pauza pe care te-a rugat prietena ta sa i-o acorzi, ai incredere in puterea dragostei, stiu sigur ca va veni la tine
Fii sigur ca si ei ii este greu, dar daca ea a considerat ca asa trebuie, respecta-i decizia, este unicul lucru pe care il poti face deocamdata!
Cu rabdare si mai ales, incredere o sa fiti impreuna! Succes, mai multe in privat
axxy întreabă: