| Otto19 a întrebat:

Sal, imi place de o fata e putin mai ciudata, muncim in acelasi loc, si nu stiu ce parere o sa aiba lumea despre ea, adica nu e nici cea mai frumoasa nici cea mai urata, mi e sa nu ma fac de rusine, prieteni stiu ca am iubite calumea fizic rolling on the floor) sunt o persoana orgolioasa

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Din intrebare deduc ca este o urata cu spume care te-ar face de rasul curcilor. daca asa ti la parerea tovarasilor mai bine nu te baga si cauta una faina

| Nemessys a răspuns:

Sunt total de acord cu raspunsul pe care l-a dat luiza76.
Adica omule, tu de ce ai nevoie de o femeie? Ca sa te lauzi cu ea sau ca sa te iubeasca? Daca vrei pentru laudat, frate. sunt o groaza cu care poti sa te lauzi dar pacat ca nu stiu sa iubeasca si le ai doar pentru 2-3 zile. happy Dupa rip. Daca vrei de alea mult succes! Tie nu-ti trebuie o fata care sa ramana langa tine mult timp si sa te iubeasca cu adevart, tie iti trebuie una cu care sa te lauzi. Deci lasa-o pe fata aia in pace. happy Decat sa o ranesti mai bine las-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa fata in pace.O sa-si gaseasca ea pe cineva bun care sa o merite si care o sa o iubeasca cu adevarat, netinand cont ca e urata/frumoasa.Tu cauta-ti frumuseti de fete sa te mandresti pe strada, sa te laude toti, ca orgoliul e grav tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-ai obișnuit prietenii să le prezinți fete atrăgătoare fizic. Femeia nu este un accesoriu cu care tu te expui/ afișezi la diferite evenimente. Prioritar pentru tine este să-ți faci o iubită pe care s-o prezinți unor persoane pe care tu le consideri importante. Îți acorzi prea multă importantă prin intermediul prietenilor. Realizezi că nu reprezinți nici 1% din populația omenirii? Nu-ți face iubită pentru a arăta cuiva, ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Prioritar pentru tine este să-ți faci o iubită pe care s-o prezinți unor persoane pe care tu le consideri importante" Cine decide asta?

Faci analiză pe text?
Asta reiese. Nu vrea o iubită pentru al/ a o iubii, ci pentru a o prezenta diferitor persoane. Să se mândrească cu noua cucerire.

EU si analiza, baba si mitraliera. Eram doar curios daca ai scos tu perla aia sau ti/a fost bagata pe gat de altii. La fel cu " prioritar in viata e sa te casatoresti si sa torni copii pe banda rulanta " ca asa multi nu au un scop mai bun.

Curiozitatea a omorât pisica. Voiam să spun, asta este pentru el prioritar în viață, să se afișeze cu diferite fete în fața prietenilor? Nu mă refeream că prioritar în viață este părerea lumii despre partener/ă. Avem priorități comune dacă gândim cu gândurile altora și nu cu rațiunea noastră. Poate unii nu vor sau nu sunt fericiți căsătoriți și cu copii, dar se conformează pentru că asta face majoritatea oamenilor.

Am 9 vieti, nu se pune problema. "Poate unii nu vor sau nu sunt fericiți căsătoriți și cu copii, dar se conformează pentru că asta face majoritatea oamenilor." Ce viata trista.

Ești un muritor ce consideră că are 'calitățile' unei pisici. Interesant.

Stai ca inca nu ai vazut nimic. happy

| KronstadtResurrection a răspuns:

Ești și cam prost, nu doar orgolios. No offence.

| AnoAnonima0 a răspuns:

Esti un mare troll.Asa mi se pare.

| DaniAdrian a răspuns:

Este clar ca lumina zilei ca vrei sa o ai doar pentru o aventura, si iti este frica de parerea lumii, zic sa treci peste si vezi-ti de treaba ta, poate ea stie cum arata si nici eu nu-i place ce vede, decat sa o faci tu sa sufere si mai mult mai bine o lasi in pace si iti cauti alta asta daca ai macar un pic de obraz, dar daca esti vreun magar coclit atunci nu am ce sa-ti spun. Good luckwinking

| Otto19 explică:

Multumesc pentru sfaturi, am inteles de la fiecare ce este important!