Buna
Inceara sa comversezi cu el mai mult!
Zambestei mereu, fi tu insati, fi vesela si mereu cu zambetul pe buze; asa va vedea in tine o fata plina de viata si te va remarca cu siguranta!
Hmm zici cai de la alta clasa? pai incearca sa te imprietenesti cu el, ascultal ce are de zis, fi atenta la detalii!
Afla`i hobby-urile, asa veti avea despre ce sa mai discutati, intreaba-l ce i-ar placea sa faca in ziua respectiva, ...incearca sa il implici si p el la hmm. eu stiu niste activitati de iarna, ca tot vin sarbatoriile! roaga`l de ex sa te ajute cu un anumit lucru!
Cu cat intercationezi mai mult cu el cu atat vei avea mai multe sanse sa te placa!
Mult succes!
pa, pa
De ce nu vrei sa te duci tu la el sa-l bagi in seama?"buna ce faci?" chestii de-astea. s-ar putea sa fie mai dificil, din moment ce-l placi, dar asa am facut eu cu un baiat...ma rog de fapt nu simtseam nimic pentru el si nici nu-mi placea, doar ca trebuia sa vorbesc cu el pentru o prietena, si m-am dus eu si l-am bagat in seama.crede-ma ca fetele curajoase, ii atrag.
Frate, intra in vorba, nu e asa greu, toti suntem oameni. poti incerca sa te faci remarcat printr'o "greseala" ca apoi sa iti ceri scuze prin o cafea sau ceva daca poti intretine o discutie pe moment...
bafta
anonim_4396 întreabă:
Allesya1097 întreabă:
linarkfts întreabă: