Nu mai e considerata asa speciala ca pe vremea bunicii dar totusi cand o faci prima data trebuie sa o faci cu o persoana draga tie si sa iti aduca zambetul pe buze cand te gandesti la momentele respective si sa nu o faci numai asa de a dragul de a o face
Normal ca este si va fi intotdeauna ceva special acest lucru.un baiat are pretentii de la o fata majoritatea sa fie virgina..de ex la 15 ani ai pretentia ca fata sa fie virgina pe la 18 nu. da acest lucru este frumos de pierdut cu persoana iubita sa te simti bine si pe plan sentimental si sexual adica sa faci dragoste nu sex...
Man fii atent:
treaba cu virginitatea este overrated rau de tot! da rau! si stii de ce? in primul rand persoana pe care o iubesti cel mai mult este cea cu care esti atunci... si nu ai de unde sa stii daca o sa fiti sau nu toata viata. iar in al 2-lea rand oricat te pregatesti si oricat de mult vrei tu sa fie special nu o sa fie pentru ca este o partida de sex oarecum esuata, pentru ca placerea nu prea este ca esti stresat/stresata de altele, daca e bine sau nu ce faci acolo, daca doare sau nu, daca o sa ma mai iubeasca a 2-a zi, si multe alte tampenii...
asa ca, da, o sa stii minte toata viata, la fel cum zicea cineva, ca pe primul sarut. dar doar atat!
Virginitatea e mai pretioasa la fete si este foarte important pentru o fata cand o va face prima oara.nu merita sa ti-o pierzi cu oricine deoarece mai tarziu poti regreta.depinde si de baiat daca o asteapta, atunci inseamna ca tine la ea cu adevarat.asta e parerea mea.p.s am 18 ani
Foarte putini mai exista pe planeta asta... oricum e ca si primul sarut... nu se uita niciodata asa ca parearea mea e ca ar trebui sa iti aduci aminte cu drag in viitor de persoana cu care ti-ai consumat primul act
Da,mai exista si nu uita asta o faci pentru amandoi pentru el aratandui repectul si puritatea ta iar pentru tine vei merge cu capul sus mereu
Iti spun eu ca tot la fel o sa te simti.Tot la fel o sa te doara. Daca ai iubit/a mai bine faci cu persoana iubita.....Astept fundita!
Ps:Esti fata sau baiat?
cocomero întreabă:
bianca37 întreabă:
XxDennise întreabă:
eudemonica întreabă: