| Hollywood a întrebat:

mi-am facut o prietena noua, sunt cu ea de ceva timp, eram pe afara si vorbeam si am aflat ca e virgina, daca asi face cu ea sex, ea find virgina ar trebui sai curga sange...ar trebuie sa am langa mine niste prosoape sau ceva? laughing
Cum ar trebui sa procodez?;-/

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei, unei virgine ii curg 2-3 picaturi mici de sange. Nu ai nevoie de prosoape, cel mult un servetel.

| Jack a răspuns:

Ma jur amu nu te supara pe mine raised eyebrows da tu ai cap pe umeri raised eyebrows? Mult ti-o luat sa pui intrebarea asta?raised eyebrows
Nu te duce mintea sa iti raspunzi singur la intrebarea asta raised eyebrows? Amu sincer nu'mi zice ca esti asa de redus incat sa nu gasesti raspnsu la intrebarea asta happy! Si chiar daca nu ai sti raspunsul cand o duci la tine ti greu sa pui langa pat un prosop in caz ca raspunsul e DA ar trebui raised eyebrows? Sau ai fi atat de lenes incat te-ai bucura daca ai afla ca raspunsul ar fi nu smugca doar ai scapa de o munca in plus smug!
Tu du numa fata si fa treaba cu ea ca aia ii cea mai mica problema ce intrebi tu laughing!

| candygirl a răspuns:

rolling on the floor la un mop nu te-ai gandit? stai linistit ca nu ii curge atata sange oh go on. doar cateva picaturi. si pe langa asta, s-ar putea sa nu ii curga deloc. asa ca sa nu te prind, peste ceva timp ca intrebi daca era virgina daca nu i-a curs sange.

| Quiescent a răspuns:

Cum să-i curgă sânge mă? Sânge curge doar atunci când îi vine ciclul.