Buna. Ai foarte mare dreptate. Nu e nevoie de o anumita zi sa arati dragostea persoanei iubite. Daca ma crezi, nici nu stiu ce o sa facem noi de Valentine's Day.
Iubiti-va mult!
Ai dreptate nu va trebuie o zi in care s ava sarbatoriti afectiunea unul fata de celalalt dar e frumos sa stiti ca acea zi este a voastra cu multe cadouri, intalniri, ceva romantic nu stiu 15 ani
Nu sarbatorim nici VD, nici Dragobetele, noi sarbatorim doar sarbatorile bisericesti ortodoxe.
Iubirea se traieste, se simte, se "face", nu se sarbatoreste ostentativ! Daca vreti sa o aratati societatii, casatoriti-va, legalizati iubirea (dintre barbat si femeie)!
Eu am 23 de ani iar sotul are 26! pentru noi ziua indragostitilor e in fiecare zi! nu am sarbatorit-o niciodata si nici nu stim data exacta a acestei zile! daca el isi doreste ceva eu ii cumpar si invers deci nu are rost sa ne stresam degeaba. CE-AR PUTEA FI INTR-ADEVAR O ZI A INDRAGOSTITILOR E ZIUA CAND NE-AM CASATORIT! Acum 2 ani jumatate.
Nu pot spune ca "sarbatoresc" una din zilele astea, dar prefer Dragobetele, caci e romaneasca. Si am 15 ani
nimic pt nimeni întreabă:
George0197 întreabă: