| MariusS_5528 a întrebat:

Sal, scuze ca va tot stresez, am un prieten care mi-a dat id unei fete, si am vorbit cu ea timp cam de 1 saptamana si jumate, pe mess, la telefon, prin mesaje... totul a fost ok am facut schimb de poze, vorbeam cu ea cum se zice. non stop laughing, i-am zis ca mi-ar place sa o cunosc in fine, eu i-am zis ca o sa o pup pe gura indiferent de cum arata( bine in gluma )ea imi tot zicea ca nu am tupeu ca sunt timid etc...si ieri m-a sunat si mi-a zis daca vreau sa ne vedem, m-am dus acolo am vorbit ce am vorbit si mi-a zis ca am promis ceva, eu atunci am pupat-o, ea imi tot zicea ca ii e frig desi mie imi era ok si eram in tricou happy am luat-o in brate. am pupat-o de mai multe ori pe gura. De aseara se comporta ciudat am vorbit azi cu ea am intrebat-o cum a fost ieri a zis "a fost okbig grin" si i-am zis ca imi place si ca mi-ar face placere sa ne mai vedem sa o cunosc mai bine, si ea atunci mi-a zis "da poate o sa ne mai vedem, nu stiu"

Nu mai inteleg nimic, ieri era super ok ma lasa sa o pup sa o iau in brate ea punea capu pe mine etc. happy

5 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Mda,e o fata obraznica,nu pune la suflet iesirile ei.e genul care azi se pupa cu unul maine cu altul si singura se face de ras, bag mana in foc, ca dupa faza de atunci s-a laudat prietenlor ei. stiu ce spun pentru ca am avut si eu o colega de genul asta cand eram prin liceu.cauta o fata buna, degeaba e frumoasa daca nu are caracterwinking

| NoChanceForUs a răspuns:

Fetele sunt schimbătoare...nu o sufoca cu prea multă atenție.

| αndï a răspuns:

Sper ca ma intelegi sau macar incerci sa ma intelegi
femeile sunt niste fiinte foarte ciudate. Daca la inceput par atrase de tine, chiar daca le placi, se uita foarte mult la caracter, si se schimba ca vantu`. Acum le place de tine si iti fac ochi frumosi, peste 30 de minute nu mai sunt interesate.
Daca vrei poti incerca sa faci iar cum era la inceput, vorbeste iar cu ea, si tragi de ea sa iti spuna daca s-a intamplat ceva gresit. sau chestii din astea. Daca iti spune ca " stii de fapt aveam prieten " ia-ti adio, e clar ca s-a plictisit de tine. Vezi ce faci si succes, si tine minte, comportate in realitate cum te comporti si pe mess, fi glumet, fii destins, optimist, si retine ca nu vei face niciodata o fata sa zica ca esti haios daca ii spui bancuriwinking
bafta cu ea romeo big grin

| βǿβǿ a răspuns:

Parerea mea este ca ii place de tine, numai ca ii este putin frica. sau poate putin timidahappy

ar trebui sa ii faci pe plac si se va apropia mai mult de tinehappy

prin"ar trebui sa ii faci pe plac" am vrut sa spun ca ar trebui sa ii dai mai multe kiss`uri laughing. sa o iei in brate. pe mess la felhappy

sa fi respectuos, dragut si sa vorbesti frumos cu eahappy

fetelor le place astablushing

eventual ii poti luat si un buchet de flori.sau o ciocolitsa...

bafta:*
Funda?love struck

| loredana_1863 a răspuns:

Pai cred ca e o fata ceva mai indecisa. Sau poate ceva a facut-o sa se razgandeasca la posibilitatea de a va mai intalni.thinking

Întrebări similare