| NikoIsDirectioner a întrebat:

Sal, (scuze de intrebare) Dar am vazut o intrebare de la o fata care avea 10 ani sau 11ani, ( am vazut-o acum ceva timp) care povestea ca a fost intr-o vacanta la mare cu familia ei si cu niste prieteni de familie, si bla bla. Au ajuns acolo, ea a intrat in apa a venit unul dintre prietenii de familie care avea parca 20 de ani si a zis ca ala si-a dat slipul jos si au facut sex si ea intreba daca ar putea fi insarcinata. Am vazut intrebarea dar rapid, ( nu am reusit sa citesc comentariile) si acum nu o mai gasesc in History, k vroiam sa vad ce au raspuns ceilalti utilizatori, is ff curioasa, imi da si mie candva liku sau profilul fetei? Nu ma luati la misto, chiar vreau sa vad ce explicatii a dat utilizatorilor despre "aventura " ei. Ms, funda!

2 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Iti zic eu ce raspuns i asi fi dat, minti de ingeata aple la +37 grade. Tu ai timp sa crezi toate minciunile?

| Shea_Wolf_Iuldia_1997 a răspuns:

Nu am gasit intrebarea, poate a fost stearsa, dar sincer cred ca au fost raspunsuri gen "daca nu ai avut vreodata menstruatie, atunci sunt ffff slabe sansele sa ramai insarcinata". Mai pe scurt, raspunsuri serioase.
Cred ca sperai sa citesti raspunsuri in care toti o fac cu ou si cu otet pe biata fata, ca este mult prea mica si nu a facut deloc ceea ce ar fi trebuit. Nu te mai macina degeabawinking