| aLina_8828 a întrebat:

Sal
sunt cu un baiat de 2 luni si de la un timp se comporta foarte ciudat cu mine.adica noi nu suntem din acelasi oras. avem o relatie virtuala ca sa zic asa... vorbeam destul de des pana acum vreo saptama. la tel ore in sir, pe mess si pe un joc care il jucam amandoi.acum nu prea mai vorbim decat foarte rar si cand vorbim nu mai spune nimic.astazi am intrat pe jocul ala si l`am salutat si intrebat ce face si dupa asta nu am mai vb nimicstraight face. ce credeti ca s`a intamplat?!
pe mess nu mai intra ca i s`a stricat, si la tel nu am mai vb de cateva zile. el ma suna inainte, normal.
voi ce spuneti/credeti?!
fundahappy

Răspuns Câştigător
| UniQue_1752 a răspuns:

Si eu mi-am cunoscut prietenul tot pe un joc`batting eyelashes absurda modalitate prin care iti poti intalni iubirea si totusi... suntem impreuna de 1 an jumate` laughing
Stiu exact prin ce treci, probabil se comporta asa din cauza distantei dintre voi, probabil are pe altcineva sau poate ca s-a plictisit de aceasta relatie. Cel mai bine ar fi sa discutati, sa nu va certati. Cere-i pur si simplu sa iti explice motivul pentru care s-a racit relatia. Pune totul intr-o balanta si vei vedea daca are rost sa continuati relatia. Bafta`!
x0x0`:X

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și-a găsit pe cineva în lumea reală!
Pa, pa.

| Kiko a răspuns:

Nu ar trebui sa ai relatii virtuale. Sincer e periculos. Crede-ma. Mai bine esti cu un baiat cu care te vezi in realitate. Si caruia ii poti vedea fata atunci cand este cu tine si iti poti da seama daca te place. Si ala chiar nu te mai place daca se comporta asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne! Si eu am patit exact la felstraight face jucam cu un baiat un joc si vb la tel cu el si pe mess si merau imi zicea ca ma iubes\te chiar daca era distanta intre noi... Dupa cateva luni nu ma baga in seama, e indiferent, intru in joc.,,, era cu una.si face,, Scz asta e s-a intamplat''crying

| Rox_5947 a răspuns:

Buna :]

Pot spune ca si la mine e la fel.
Relatie pe net. L-am cunoscut si eu pe un joc, ma rog.
Mi s-a intamplat si mie la fel... vorbeam din ce in ce mai rar
L-am intrebat de ce se comporta asa.
Mi-a spus ca in ultimul timp i s-au intamplat multe lucruri rele...
Pe parcurs am inceput tot mai mult sa tinem unul la celalalt
Sunt cu el de 6 luni thinking
Ma rog. in aceste 6 luni ne-am certat, iar ne-am impacat si tot asa
La telefon vorbim rar.
Dar pe mess si pe joc mai tot timpul

Cel mai bun sfat. Vorbeste cu el!
Poate are vreo problema si se comporta asa. :]

Bafta! ^.^