| Ana_1048 a întrebat:

Sal sunt in clasa a 7 a si imi place de un baiat din clasa a 11a. Am vorbit cu el pe mess si mi-a zis ca sunt prea mica, totusi vreau sa vorbesc cu el, sa ne cunoastem si sper ca isi va schimba parerea.Nu stiu cum sa vorbesc cu el, prietena mea imi spune sa-l salut cand e pe mess dar nu stiu ce sa-i spun si nu vreau sa creada ca sunt obsedata.Imi puteti supe cum sa vorbesc cu el si cam ce sa vorbesc cu el?

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Ana...esti prea micuta.Nu are sa-si schimbe parerea, nu visa, nu iti face sperante in legatura cu ceva care s-ar putea intampla presupunand prin absurdul absurdului.Lasa-l,asta o sa creada pana la urma.Si cel mai probabil sa-ti dea ignore. Oricat ar parea, cand iti place de cineva te dai rau de gol.

| lays a răspuns:

Esti prea mica. un baiat de varsta lui cauta altceva.sex.stie ca de la tine nu va putea obtine prea curand, sau nu vrea sa riste si de aceea zice asa.

Răspuns utilizator avertizat
| lolly_3072 a răspuns:

Daca ti'a zis ca esti prea mica a dat de inteles si ca pur si simplu nu vrea si daca nu vrea nu are rost sa; l mai stresezi...scuze.straight face. da totusi mai sunt atatia baieti p lumea asta.

| muzicalBoX a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mai crestii tongue

| catalin94 a răspuns:

...sincer esti prea mica pentru el...slabe sanse, imi pare rau nu vreau sa te dezamagesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal uite cam ce ar spune un baiat eu ma cam uit dupa fetele mai mari pe cele mai mici nici nu le bag in seama scuze dar nu-ti dau nici o sansa

| Ana_1048 explică:

Da, stiu ca am putine sanse, dar sa spunem ca am o minima posibilitate. Cum si ce as putea vorbi cu el?