| Ana_1048 a întrebat:

Sal sunt in clasa a 7 a si imi place de un baiat din clasa a 11a. Am vorbit cu el pe mess si mi-a zis ca sunt prea mica, totusi vreau sa vorbesc cu el, sa ne cunoastem si sper ca isi va schimba parerea.Nu stiu cum sa vorbesc cu el, prietena mea imi spune sa-l salut cand e pe mess dar nu stiu ce sa-i spun si nu vreau sa creada ca sunt obsedata.Imi puteti supe cum sa vorbesc cu el si cam ce sa vorbesc cu el? Si va rog fara raspunsui ca sunt prea mica, stiu asta dar sa zicem ca exista cea mai mica posibilitate.Cum si ce as putea vorbi cu el?

5 răspunsuri:
| kiko_3973 a răspuns:

Daca ti-a spus asta nu va vreau ceva cu tine pentru ca asa sunt baietii mai mari, daca stau cu o fata mai mica decat ei tot ce vor vrea de la ea e sa faca sex. Si daca tot vrei sa va cunoasteti mai bine eliminati ideea de a sta cu el in timp ce vbesti cu el, fa-i totul amical, ca el sa observe ca tu nu vrei decat sa-l cunosti si apoi restul o sa vina de la sine, daca va vrea sa stea cu tine sau nu, daca va vrea sa se culce cu tine sau nu desi nu prea cred ca o sa vrea altceva find mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și totuși să zicem că va sta cu tine într-un final, ce crezi că vrea un băiat de 18 ani de la tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tie ti-ar place sa fii cu un baiat care e in clasa a 3-a?

| Costea_Florentina_1993 a răspuns:

Pai eu as zice sa mai astepti sa cresti sa nu te grabesti o sa ai u timp si de dragoste