| geogeo123 a întrebat:

Sal,sunt trist pentru ca o fata care credeam ca ma place a zis intr-un fel ca nu ma place dar nu sunt sigur dar sunt 85% sigur ca nu ma place si vreau sa scap de acesta suparare,ia se uita la mine si zice ca asa se uita la toti si eu nu cred, iar azi dupa ore a venit langa mine iar eu ma depratam si ea vinea tot langa mine ce credeti ma place, dar as vrea tare mult sa scap de acesta supararer sfaturi va rog

Răspuns Câştigător
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Poate e doar in imaginatia ta...doar pentru ca se uita la tine intr-un fel nu inseamna nimic.Din moment ce se aseza mai aproape de tine ...ma gandesc ca nu ar fi facut-o de nebunalaughing. Daca se comporta urat cu tine sau nu te baga in seama atunci sa stii ca nu te place.

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Chiar daca astepti un raspuns afirmativ, nu pot sa ti-l dau!
Aceasta fata fuge de tine, nu te place!
Incearca s-o uiti! fete mai sunt, iar tu nu cred ca meriti sa-ti plangi de mila!

| neutrino a răspuns:

Neavand ce face, se joaca si ea cu tine. Accepta-i jocul si ai sa vezi ca-ti face bine.

| Azµre a răspuns:

De ce nu vorbești cu ea! Întreab-o câteodată trebuie să fii și direct! Noi nu avem de unde să știm ce gândește ea!

| BadResonance a răspuns:

Pai, fa o plimbare cu bicla iesi cu amicii si nu cred ca vei mai fi tristhee hee Dar daca fata aceea "se tine de tine" atunci poate ii esti impaticsmug

| VladCepeș a răspuns:

I-aș da o palmă, în ambele cazuri, va reacționa urât. Dar măcar știi un lucru, nu o să te mai placă și ți-ai eliberat și frustrarea :*

| Y0viB0y a răspuns:

Fete se uita constant la baieti din 2 motive:
1.Arati ciudat in ochii ei
2.Esti simpatic si te place
Si daca spuneai ca se tot apropia de tine s-ar putea sa faca ''ras'' ori te place pe bune.Asa ca du-te la ea si spune-i ce vrea de la tine.