| AlexOne5 a întrebat:

Sal-Tare! Imi place de o fata si ea stie ca o plac dar problema este cam cum sa o fac sa ma place dar. nu bagati sarut-o ca doar nu sunt cu ea! Please Help Me
P.S: vb in fiecare seara cu ea

10 răspunsuri:
| motherfuckerstyle a răspuns:

Daca nu ti-a raspuns la sentimente pana acum nu cred ca o va face de acum inainte.Esti deja in,, friendzone'' deci nu va vedea in tine decat un amic.

| Woman2Womanro a răspuns:

Invit-o la un suc/film si vei vedea daca te lasa sa o tii de mana happy

| Auroree a răspuns:

Daca te analizeaza antenta, vorbeste cu tine mai mereu, iti spune lucruri personale si este putin mai timida. Poate fi un semn ca te place si ca asteapta sa faci primul pas happy

| Auroree a răspuns:

Varsta era lucrul important. tinand cont ca e si mai mare ca tine.da. ar fi doar o relatie de prietenie.

| Retardatus9000 a răspuns:

Asta inseamna ca te place ca prieten..in ceea ceai zis mai jos dar nu te da batut.Incerca in primul rand(daca tu tot vorbesti cu ea) sa-i zici ceva de ex: Vrei sa mergem la un suc? asa ca prieteni, amici Ea va crede ca tu o consideri doar o amica ceea ce o face sa tina mult mai mult la tine. Dupa aceea sa-i cumperi tu un suc(cam asa: Ce suc preferi? Iti iau eu...)Dupa aceea incerci si tu sa-i zici de emotii, de ce simti pentru ea (apropo cati ani ai)Si daca tot vb in fiecare seara cu ea zi si tu sa faceti teme impreuna si sa ziceam ca tu din greseala iti pui mana pe mana ei.ea se va indragosti.

| Mikutza98 a răspuns:

Primul pas e sa te bagi in seama cu ea, apoi stabiliti sa iesiti pe afara prin oras si dupa vedeti voi.In orice caz incearca sa fii vesel, sa o faci sa zambeasca, sa fii manierat si va intelege singura..chiar din momentul in care o inviti in oras singura cu tine.Trebuie sa lasi totul sa decurga de la sine. Trebue sa fii cit mai dragut cu ea, sa-i spui ca e draguta, ca are ochi frumosi. Ascul-to mereu cind iti spune ceva si dai mereu un sfat cind are probleme. De fiecare data cind o vezi salut-o si zimbestei. Daca o sa fiti vreodata singuri, intr-un loc mai retras, apropiete cit mai mult de ea si sarut-o. Crede-ma ca o sa mearga. Mult succes!

| AlexOne5 explică:

Nu este timida vb cu mine mult Tine la mine m-ai mult ca la ceilalti baieti din cartier, sta pe langa mine, imi spune multe lucruri si ma indeamna sa ii spun orice mi se intampla am facut deja primul pas si Ciuciu n-a mers dar nu ma las batutwinking

| AlexOne5 explică:

Bun raspuns am sa raspund si eu acum pe 21 Ianuarie am facut 12 ani ea are 13... altceva in afara de teme ar merge?

| AlexOne5 explică:

Da cum puii mei s-o sarut daca nu-s cu ea deci asta nu va inteleg
-uitati aici va spun ceva niste prtni de ziua mea au venit la mine si au vb cu ea pe mess si s-au dat drept mine si chestii o faceau gen cf papusa vr sa te sarut? si ea a zis nu cred ca esti tu este altcineva

| Mihai_Badeanu_1984 a răspuns:

Te porti frumos nu dai in ea nu o injuri si asa o sa te placa