| ZzzX a întrebat:

Sal-tare. Tu iti mai amintesti cum a fost primul tau sarut. Cum te-ai simtit in acel moment? >: love struck happy :p

10 răspunsuri:
| Gumitzza5 a răspuns:

Primul sarut. a fost asa pe neasteptate, nu mai stiu cum am tinut ochi, nu mai stiu cum am procedat dar stiu ca in acel moment am uitat de tot, visam, nu ma mai gandeam la nimic si dupa ce m-a sarutat tot la nimic ma gandeam ramasesem :O blushing.rolling on the floor)

| rousz a răspuns:

Buna! Mi-l voi aminti toata viata laughing pentru ca e ceva de neuitat un moment ca acela... mii si mii de fluturasi mi-au trecut prin stomac, picioarele imi trecurauhee heekiss al tau?

| ZzzX explică (pentru rousz):

Pai. al meu... a fost la fel cu emotii, fluturii aia in stomacel. Nu cred ca-l voi uita vreodata si ma amuza pentru ca primul meu sarut l-am primit de la un baiat pe care il placeam, ma placea da rnu eram impreunalaughing si a fost si mai speciallaughing in acest fel.

| Dan1989P a răspuns:

Buna...Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri ( si is sigur ca nu era ieri ). Eram bucuros si foarte emotionat.Eram bucuros deoarece ii aratam iubitei mele cat tin la ea si cat o iubesc.Si regret ca nu mai pot sa-i spun...

| AAlinaaa a răspuns:

Eram emotionata.Si dupa ce s-a terminat mai vroiam laughing

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Am fost destul de emotionata dar totul a trecut si au mai urmat si altele la fel de minunate!

| Senaris a răspuns:

L-am furat de la o fata. Primu' sarut a fost la gradinita, acum vreo 12 ani si inca il tin minte. happy Inca sunt prieten cu tipa cu care m-am sarutat. Chiar daca eram copil si de abia eram in stare sa articulez cuvintele tin minte primul sarut.

| Iubibila01 a răspuns:

Eram asa emotionata, de am crezut ca lesin. Mai ales ca baiatul ma crdea tare experimintata, si eu ma temeam sa nu-si dea seama ca e primul. dar a fost frumos :*. o fundita si pentru mine?

| MessiTheBest99 a răspuns:

Eu inca nu mam sarutat cu nimeni si am 13 ani big grin sunt cuminte

| ZzzX explică (pentru MessiTheBest99):

Dragul meu, dar daca te saruti cu cineva nu inseamna ca esti obraznicstraight face Stai linistit eu am 14 nu ma consider MARE, insa atunci cand saruti pe cineva nu inseamna ca esti obraznic, vulgar..etc. ci doar iti arati dragostea fata de pers respectiva! xoxo:*