Cere-i si tu od-ul si nr de tel daca nu ti-l da ineamna ca nu te place daca ti-l dab inseamna ca exista ceva intrre voi... asta-i prima chestie, a doua este sa o inviti la un suc si gasiti lucruri in comun apoi spune-i ca de cand ai vazut-o si aici [une tu un complimentdragutz de cand ai vazut-o viata ta s0a luminat sau ceva de genul, ea se va emotiona daca e sensibila. si la sfarsit intreab-o cu multa discretie daca si ea te place pe tine dar usor ca fetelor nu le place sa fie intrebate brusc... crede-ma au mai fost si mai sunt cazuri ca a le tale si am raspuns la majoritatea dintre ele si am primit funda adica ce inseamna asta raspunsu; l meu a fost oarte bun. deci succes si bafta in continuare! Funda?
La varsta asta fetelor inca nu li s-a format materia cenusie din creier suficient pentru o relatie serioasa si normala pe plan sentimental.Ea inca crede ca faza cu prietenia dintre o fata-baiat este adevarata dar de fapt un baiat mereu ar **** o fata chiar daca ar fi best friends asta e adevaru si vice versa.
E cam bullshit eu zic sa-i zici "uite, eu te iubesc adica eu chiar te iubesc nu ca prietenie ci pe bune tu ce simti pentru mine sincer? doar prietenie sau dragoste?" si daca zice prietenie spune-i ceva de genu "scuza-ma eu te iubesc si daca stau pe langa tine imi faci rau asa ca eu zic sa numai fim prieteni caci ma faci sa suferi, intelegi tu." si daca e dragoste (cea ce nu va fi.cred fa ce iti spune inima dar ia-o usor) cam asta e situatia pe scurt.Bafta mult succes si sper ca ai tupeu s-o faci.
Buna,invit-o la un suc mergeti la plimari prin parc si cand o vezi mai fericita spune-i ce sentimente ai pentru ea