| ZyReXe a întrebat:

Sal TPU!
Am 13 ani si vrea sa stiu unde sau care este locul fetele "doresc" sa fie atinse?

22 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Le atingi oriunde numa la buzunar sa nu le atingi cai vai de capu tau.
Ma rog la 13 ani ai tai mai bine uita-te desene animate numai visa p****a pe pereti puiulebatting eyelashes

| ZyReXe explică (pentru SchiZz20CMrecords):

Mersi all dar dc imi spuneti ca daca am 13 sa ma uit la desene si tampenii din astea am vzt intrebari de copii de 11-12 care vroiau se le spuna te iubesc la nu stiu ce fete si nimeni nu i-a zis du-te bah si uitate la desene
In fine mersi mult all

| ZiZan a răspuns (pentru ZyReXe):

Frate ar trebui sa nu ii mai bagi in seama pe aia, alea sunt puse la misto unele ..asa ca ar fi cazul sa te uiti la pokemon de astea. lasa pipaitul, ai timp!

| ZyReXe explică (pentru ZiZan):

M-am uitat la pokemon acum ma uit la Naruto dar eu stiu ca pe la 16 ani se incepe viata sexuala si cum sa incep viata sexuala cand ajung la 14-15 ani si eu nici macar nu am avut o prietenastraight face

Frate ai timp si de prietene si de sex, si nu e nevoie sa iti incepi viata sexuala de la 16 ani, ai timp ce dracu. Asta daca in cazul in care nu vrei sa te faci de ras in fata prietenilor, da-i frate dracu ignora-i poti sa ajungi si la 18 ani sa fi virgin. Care e problema? E timp.

Ok banuiesc ca tu esti mai mare si sti cum ii treaba deci te voi asculta mersi

Sunt fata!happy Si a fost cumva o ironie?

Nu a fost o ironiehappy Vorbeam serios

| ioanadanny a răspuns:

laughing ai raspuns la o intrebare ca stii cate ceva de fete si ca mentruatia nu se opreste si acum ce faci?laughing o dai pe invers?

| ZyReXe explică (pentru ioanadanny):

Stiu cate ceva despre fete dar de unde sa stiu unde le place sa fie atinse de asta am pus intrebarea pentru fetele care raspund sa raspunda unde le plac lorstraight face

| melena a răspuns:

La 13 ani probabil fetele o sa te lasa sa le atingi pe mana, sau pe obraz big grin pustiulica tongue

| fffandreeea a răspuns:

Si ce daca are 13 anihappy. Fetelor le place sa fie sarutate-atinse la urche, pe gat, mangaite pe par, sa te joci in palma sa o saruti la ceafa sa o mangai pe burtica si chestii din asteabig grin

| Prapacea a răspuns:

În pat

| 1000bodies a răspuns:

In nas.

| catosp a răspuns:

In MAll...

| forsaken99 a răspuns:

Tancule daca ai 13 du-te uitate pe ceva situri nu vorbi aici despre creieru tau ala **********!

| ZyReXe explică (pentru forsaken99):

? am intrebat un lucru din curiozitate ce ai am intrebat doar

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD a răspuns:

Vai doamne... la 13 ani?
Mai du-te pe la scoala ca ai timp de pipait toata viata

| Andreutza184 a răspuns:

Hm...pune-i mana pe dupa spate atingandu-i soldul sau trecei delicat mana prin par....nush incearca si tu.

| AnnaKarenina666 a răspuns:

Dacă tipa te place, poți s-o atingi oriunde. laughing

| Deeutza0745 a răspuns:

De obicei ele prefera scalpul dar e ok si daca o atingi de spate big grin

| xEmiliano a răspuns:

La aceasta varsta fetele nu doresc sa fie atinse deoarece daca le vor vedea persoane cu gura mare laughing aceasta le va spune parintilor fetelor si adio libertate tongue totusi daca tu vrei sa le atingi si ele iti permit locul ideal este fundul..sau iale in brate punandu-le palmele pe solduri dar intr-un mod subtil sper ca te-am ajutat. Funda?