| Trivium a întrebat:

Sal TPU, am 15 ani si am penisul de 11 cm crying ce sa fac sa il maresc? Osa mai creasca? Ar trebui sa imi incep viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| Loreddana a răspuns:

Pentru baiatul care a pus intrebarea.

Stai linistit. Ai doar 15 si penisul tau inca mai poate creste. In general penisul la barbati se dezvolta cam pana la varsta de 21 de ani, si, abia atunci te vei putea exprima in legatura cu marimea. Depinde si de ritmul in care se dezvolta corpul tau, dar fii sigur ca-ti va mai creste inca cel putin 3-4 cm sau chiar mai mult.
Si inca ceva, 11 cm este o marime relativ normala, nu are rost sa-ti faci griji in privinta asta. Griji sa-ti faci atunci cand nu mai functioneaza (nu se scoala).
Pana atunci, bucura-te de ceea ce ai si fii rabdator.

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Penisul tau are o dimensiune absolut normala pentru un adult, deci nu ai nici un motiv de ingrijorare. Esti doar un copil, va mai creste cativa centrimetri, desi nu ai realmente nevoie. Nu exista nici un tratament real pentru cresterea unui penis aflat deja la dimensiuni normale. Viata sexuala nu influenteaza dimensiunea penisului si nici nu e cazul sa-ti distrugi sfarsitul copilariei astfel. Asteapta sa mai cresti si iti vei incepe viata sexuala cand vei fi destul de matur pentru asta si vei avea si o persoana iubita si majora in viata ta.

| irina20 a răspuns:

Ai draga rabdare c-o sa mai creasca el.
si sa stii ca daca faci sex nu schimbi nimic.
Si sexul nu e singurul scop al adolescentei.Nu dispera c-o sa vina si randul tau.

| DarkStarGW a răspuns:

Taie-l o sa creasca altul...ce ratati sunt pe pamant.

| h3r a răspuns:

Ar trebui să tragi de el până se lungește și să-ți tot dai în cap pe urmă.

Și nu că ai penisul mic, ci că ești un troll ratat. Nu ești în stare de nimic amuzant. NIci prostia ta măcar.

| Loreddana a răspuns (pentru h3r):

Dai raspunsuri ca sa te afli in treaba.

| h3r a răspuns (pentru Loreddana):

Și tu ce-ai făcut acum când ai comentat?

I-am facut observatii unei persoane care da raspunsuri ca sa se afle in treaba happy

Bine.
Îi poți răspunde tu serios acestui troll în locul meu, te rog?

Te pup.

Nu ai de unde sa stii daca e "troll" sau nu. Daca nu doresti sa oferi un raspuns pertinent sau daca tu consideri ca e troll atunci ignora intrebarea. Si da, ii voi raspunde la intrebare asa cum se cuvine.

Ps: nu mai fi asa sceptic(a) laughing

Sunt doar realistă.

Take care!

Esti doar sceptica.

You take care too.

Sau nu prea credulă.
Cred că fiecare ar trebui să ne vedem de răspunsurile din oala personală.

Numai bine, subiect închis.

| Trivium explică (pentru Loreddana):

Ms de sprijin :*

| pietrean a răspuns:

Daca o sa trebuiasca sa creasca,o sa creasca, nu-ti fa probleme! Iar viata sexuala, cand o sa intalnesti fata potrivita si o sa fii pregatit psihic, o sa faci si lucrul asta, fara sa-ti bati joc de partenera.

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute

| nimicitorul a răspuns:

E bun **** intra nu rata nimic ce prinzi ***********.eu il am 11, 3. Sper ca te-am ajutat.

| alinush21 a răspuns:

Ar trebui sa pui mana pe o carte, lasa puta in pantaloni ca o sa creasca odata cu varsta!

| Bebinita2 a răspuns:

Lasă frate ca asta e doar aia de lapte o să cad si creste una de titan