Pentru baiatul care a pus intrebarea.
Stai linistit. Ai doar 15 si penisul tau inca mai poate creste. In general penisul la barbati se dezvolta cam pana la varsta de 21 de ani, si, abia atunci te vei putea exprima in legatura cu marimea. Depinde si de ritmul in care se dezvolta corpul tau, dar fii sigur ca-ti va mai creste inca cel putin 3-4 cm sau chiar mai mult.
Si inca ceva, 11 cm este o marime relativ normala, nu are rost sa-ti faci griji in privinta asta. Griji sa-ti faci atunci cand nu mai functioneaza (nu se scoala).
Pana atunci, bucura-te de ceea ce ai si fii rabdator.
Penisul tau are o dimensiune absolut normala pentru un adult, deci nu ai nici un motiv de ingrijorare. Esti doar un copil, va mai creste cativa centrimetri, desi nu ai realmente nevoie. Nu exista nici un tratament real pentru cresterea unui penis aflat deja la dimensiuni normale. Viata sexuala nu influenteaza dimensiunea penisului si nici nu e cazul sa-ti distrugi sfarsitul copilariei astfel. Asteapta sa mai cresti si iti vei incepe viata sexuala cand vei fi destul de matur pentru asta si vei avea si o persoana iubita si majora in viata ta.
Ai draga rabdare c-o sa mai creasca el.
si sa stii ca daca faci sex nu schimbi nimic.
Si sexul nu e singurul scop al adolescentei.Nu dispera c-o sa vina si randul tau.
Ar trebui să tragi de el până se lungește și să-ți tot dai în cap pe urmă.
Și nu că ai penisul mic, ci că ești un troll ratat. Nu ești în stare de nimic amuzant. NIci prostia ta măcar.
Daca o sa trebuiasca sa creasca,o sa creasca, nu-ti fa probleme! Iar viata sexuala, cand o sa intalnesti fata potrivita si o sa fii pregatit psihic, o sa faci si lucrul asta, fara sa-ti bati joc de partenera.
Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit
Sper sa te ajute
E bun **** intra nu rata nimic ce prinzi ***********.eu il am 11, 3. Sper ca te-am ajutat.
Ar trebui sa pui mana pe o carte, lasa puta in pantaloni ca o sa creasca odata cu varsta!
Mutubal întreabă: