| DaniMafeotul a întrebat:

Sal TPU, am 17 ani si cunosc o fata tot de 17 ani, e super draguta si cred ca ma iubeste si cred ca o iubesc si eu, am fost in vacanta cu ea si cu clasa la mare si intr-o noapte la pensiunea unde eram cazati s-a furisat si a venit langa mine in pat, problema e ca eu sunt foarte timid si rusinos si nu am stiut ce sa fac sau ce sa-i spun si am adormit. Am facut o greseala mare?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De neiertat dar mai ales de neitat. Va fi nevoie de multe explicatii suplimentare pentru a reusi sa repari gafa respectiva. Incercarea moarte n-are. Succes.

| Emilian65 a răspuns:

Foarte bine ca ai fost baiat cuminte. Numai asa te tine minte si se va apropia mai mult de tine. Aveti tot timpul de acum sa va iubiti si sa faceti sex.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Cam da.

| kandaraki a răspuns:

Pai aici depinde cum ea priveste lucrurile:
1)daca e fata serioasa e tot ok, adica doar a venit sa stea cu tine, nu se astepta/dorea sex. a vazut ca esti un baiat ok care nu o grabeste, la sigur ea va aprecia acest fapt.
2) ea a dorit sex de la tine si tu nu i l-ai oferit, atunci fata s-a dezamagit in tine, in asa caz esti fraier!

| OanaAlexandra123 a răspuns:

Da... Cum sa adormi cand esti cu ea in pat? Doar n-o fi venit doar sa doarma cu tine.