| ZeroHour a întrebat:

Am 18 ani si nu am avut niciodata o iubita,probabil v-ati saturat de astfel de intrebari, dar poate ma ajutati cu cateva sfaturi, mie imi e mai greu sa socializez cu lumea, totusi incerc, dar la un moment dat intervine monotonia, iar cu fetele singura fata de care imi place este colega de banca, este desteapta frumoasa nu e fitoasa si nici nu vorbeste urat,adica nu cred ca am mai intalnit pe cineva ca ea, doar ca oricum n-am nici o sansa cu ea, nu cred ca ma place, ma gandeam intai sa intru la facultate si acolo poate voi avea mai multe sanse, desi ma indoiesc.Imi puteti da si mie niste sfaturi cum sa vorbesc mai mult cu fetele, sa mentin o comunicare?

5 răspunsuri:
| BeckhamRZM a răspuns:

Totul vine de la sine dacă te potrivești cu acea fată, dacă aveți aceleași hobby-uri sau aveți ceva de vorbit având în vedere un subiect(bârfă), ceva pentru școală/liceu etc. Pana mea, trebuie să existe acel CEVA. Așa, poți băga pe oricine în seamă, decât; ' ce faci? ' / ' bine, tu? ' și nimic mai mult.

| OldSoul a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai incredere in sine, apoi in ea, sa crezi ca este ideala pentru tine, restul vine de la sine.

| Narcis2007 a răspuns:

La facultate nu e mai diferit decat la liceu, trust me i know...

| RAY a răspuns:

Nu esti singurul care a fost timid dar viata te si schimba,uite si eu am fost dar prin ceea ce fac sunt cam obligat sa comunic cu oamenii astfel am descoperit placerea de a comunica,inainte eram foarte timid,apoape nu vorbeam deloc,aveam o teama de fete, dar daca vrei reusesti,totul pleaca de la a incerca,ai o viata ce astepti a doua viata,trebuie sa incerci,si cu fata aia tu daca din start spui n-am nici o sansa logic ca nu vei avea,eu nu spun sa incerci lucruri imposibilie mereu incerca ce crezi ca meriti si viata isi va da crede-ma,chiar daca vrem o fata frumoasa dar conteaza fizicul,comportamentul,cu un baiat ca tine ce sa faca o fata,dupa cum vezi un baiat cuminte va ramane lonley forever pentru ca o fata vrea un barbat langa ea nu o fata timida, devino mai barbat si tu
sfaturi
nu te milogi de fete niciodata
trateazale indiferent
nu te lasa usor asta te face o prada ieftina
nu cere relati la o necunoscuta
nu o sacai non stop
nu isi imagina ca te va iubi forever fi mereu sceptic
iubestete pe tine cel mai mult
fi hotarat,gandeste pozitiv
sincer isi spun ca si eu am trecut prin viata, cu fetele cu tupeu, ai grija cu complimentele ele nu au nevoie de vorbe goale, trandafiri, invitita o fata la ceva cool nu ceva monoton, suprindele mereu, imbracate in haine de firma da hainele fac omul, ingrijestete cat poti de mult, daca vezi un baiat cool vb cu el sigur te va sfatui mai mult, nu crede in toate porcarile sincer, cel mai important este sa te iubesti pe tine nu pe alti, alti sunt obiecte de care te folosesti atat

| Dendoris a răspuns:

La facultate e aproape ca la liceu dar numai ca te muti intruna ( depinde de facultate ) de la sala la sala.

Adevarul crunt e ca esti praf pentru ca esti tipul ce socializeaza mai greu.
Du-te afara, fa chestii, cunoaste oameni, fa schimb de idei si dupa vorbesti cu prietenii tai si poate te pot ajuta.