Mai bine ieşi în oraş, cunoaşte oameni noi etc. etc. Vei întâlni şi fete. Nu ţi se pare cam penibil să dai anunţ la matrimoniale la nici 20 de ani?! Site-urile alea sunt făcute pentru d-ăia de 40-50 de ani sau pentru târfe pocăite la 50 de ani. Matrimonialele sunt pentru disperaţi. Eşti disperat?! Tu ai tinereţea şi noul de partea ta. Socializează, fă un ban. Vin şi fetele. Dacă nu mai ai răbdare du-te la curvve.
Daca tot ai ajuns pana acum virgin, fa-ti o relati stabila, cand esti sigur ia fata de nevasta si ai sa vezi ca sotia va aprecia faptul ca esti virgin. Salut.
Nu inteleg ce atata stres cand poti sa apelezi la tarfe! Cat investesti intro fata(de la care vrei doar sex) ii cheltui pe una care chiar iti aduce satisfacti!
Da dar nu as vrea asta pentru ca e destul de scump si pe langa aia nu stiu ce sa fac daca ejaculez repede. poate daca ejaculez repede ea zice ca atata e si nu mai face nimci cu mine. Si dupa aia am dat si banii deageaba si pe langa asta nu o sa ma cert cu o prostituata
Probabil no sa ejaculezi repede crede-ma stiu ce zic O sa ajungi sa nu mai poti da din cur"
Deci esti timid si nu poti sa iti faci o relatie pe cale naturala dar sa faci sex prin intermediul matrimonialelor poti?
Ai doar 20 de ani.E destul timp.
Salut, nu e ceva WOW, e ceva ciudat de prima oara si posibil dureros. Eu zic ca ar fi bine sa le zici fetelor ca nu ai mai facut sex ca sa te ia mai usurel. De a doua oara tot cam asa si de a treia oara devine placut. Bafta si sper ca te-am ajutat.
Prima experienta sexuala a fost "meh". Aveam asteptari mari si nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Insa cu timpul devii mai bun si se schimba treaba Nu mai esti la fel de stangaci si incepe sa-ti faca placere ce faci Ai sa vezi, succes mult
viki1212 întreabă: