| CastelanoAndrew a întrebat:

Am auzit de acest site si m-am gândit sa va cer ajutorul!
Am 16 ani, si de 3 luni sunt tata, am o fetița! O iubesc foarte mult este sufletul meu, dar de ceva timp vreau sa am viata pe care o aveam inainte, sa ies cu prieteni, in orasi la un biliard, acum numai ies aproape deloc din casa, stau cu fetița am grija de ea împreuna cu iubita mea si familia!
Simt nevoia si eu si iubita mea sa iesim mai mult sa ne distram cum faceam pe vremuri dar mereu suntem prinși intre copil, antrenamentele mele la tenis, si scoala si numai avem timp de noi!
Mi-am cam închis viata!
Ce putem face in legătura cu asta?

Sa ma las de tenis, chiar daca fac de la 6 ani si imi place, merg prin diferite campionate poate asa am mai mult timp pentru mine?

Vreau sfaturi de la cei care stiu, restul sa numai comenteze!

7 răspunsuri:
| Bianca1001Bia a răspuns:

Nu stiu ce sfat pot sa iti dau, dar sa fie sanatoasa fetita ta, eu cred ca nu mai ai cum sa ai viata dinainte, deoarece...ai mai multe responsabilitati acum. Puteti iesi, dar sa aveti cu cine lasa copilul, bafta ai grija de tine, si daaca chiar iti place tenisul nu te lasa de el.

| LoveSleep a răspuns:

Ți-ai distrus viața, acceptă și nu te mai smiorcăi. (Chiar dacă ai vrut sau nu un copil)

| SkyPilot a răspuns:

Odata ce ti-ai luat responsabilitatea unui copil, cel mic trece pe primul plan. Daca vreti sa fiti parinti responsabili, nu prea mai este timp pentru voi. Ma mir ca mai ai timp de tenis. Cu alte cuvinte o lasi pe ea sa aiba singura grija de copil in timpul asta. Sfatul meu este sa te lasi de tenis ca sa ai mai mult timp pentru iubita si copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt tare curioasă cați ani are iubita ta?
16 ani? Cum stați împreună? Copilul e la casa ta sau la iubitei tale? V-ați mutat împreună?

Oricum, nu vei mai avea viața pe care o aveai înainte...
Puteai sa te gândești si tu înainte ca asta te va astepta, daca apare un copil.

Oricum, destul de ciudat.

| Țoglă a răspuns:

Lasă-te de tenis dacă îți ocupă mult timp.

| DjNick112 a răspuns:

Mda....mai faceti sex asa aiurea... de obicei nu poti sa te inveti minte pana nu patesti ceva, dar din nefericire, dupa nu mai ai ce face, nu mai poti schimba nimic

| Cocoliinoooo a răspuns:

Fetita ta e o minune, e greu sa te desprinzi asa de obiceiuri iar plictiseala si tot va pun capac... cere ajutorul parintilor vostrii sa aiba grija cat iesiti undeva..sa va mai linistiti