| mihaita1 a întrebat:

Am avut acum un an o relatie cu o fata. Acum ea inca ma mai place si eu o mai plac.(mai vreau sa stau cu ea dar nu stiu cum sa ii zic asa intr-un mod cat mai dragut) Fundaaa; x

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Peste doua saptamani si ceva,e Valentine's Day,cumpara si tu o cutie de bomboane in forma de inima,un mic trandafir rosu sau alb,si in ziua respectiva,invit-o la o ciocolata calda sau gaseste motiv sa va intalniti doar voi doi.
Este un moment foarte potrivit sa reluati ceea ce ati lasat la mijloc.
Pana atunci,insa,apropie-te pe nesimtite de ea,messenger,facebook,telefon,la scoala.
Vreau sa spun,pregateste cumva terenul,nu-i aparea brusc in ziua respectiva in fata cu o cutie de bomboane,in ciuda gestului frumos,ai sansa s-o sperii si sa te trezesti refuzat!
Deci,la treaba!
Un zambet in plus azi,un salut maine,o glumitsa poimaine, apropie-te iarasi de ea, pe nesimtite.
Bafta!

2 răspunsuri:
| koopman a răspuns:

Salut.Pei sun-o sau vorbeste cu ea pe mess/facebook si intreab-o daca ar vrea sa iasa cu tine la un suc.Iar la sfarsitul intalniri ii spui ca o mai placi, iar daca ea te mai place(poate acum nu-i mai place de tine)dar cum ziceam daca te mai place ar accepta.Pls funda happy

| goodyke a răspuns:

Mda... destul de ciudat happy de unde stii ca ea inca te mai place in primul rand? Vezi de ce v-ati despartit, ce a mers prost, si inainte de a luat o decizie, vezi daca lucrurile se pot indrepta, nu sa intrati iarasi intr-o relatie care sa nu tina. Aduti aminte cum v-ati combinat atunci, aduti aminte ce-i place, sigur trebuie sa aiba o chestie gen "sa se plimbe prin parc" si fa-o sa-si aduca aminte, arati ca tu te mai gandesti la ce a fost, si ca ti-e dor de acea perioada, vezi daca si ea vrea chestia asta si usor usor, amandoi o sa reusiti. sper! happy