Pai mai intai ar fi bine sa-ti clarifici sentimentele pentru baiatul cu care ai fost sau esti de 7 ani.Nu e frumos sa umbii cu doi deodata.Si cu baiatul din liceul tau, cel de 18 ani, cred ca ar fi bine sa te comporti natural si pur si simplu sa-l lasi pe el sa faca primul pas pentru ca te-a ranit odata. Daca vezi ca nu vrea sa te lase in pace si devine insistent ai putea sa vorbesti cu el si sa-i spui ca te simti nesigura in privinta lui din cauza a ceea ce ti-a zis. Sper ca te-am ajutat!
In concluzie, vrei sa te ajutam cu infidelitatea.
Prima problema, ai foarte mult timp cu iu itul tau, ceea ce nu.i deloc rau; doar ca ati inceput o relatie de la o varsta cand nu stiati nici sa cititi.De aceea, nu cred ca este vorba de sentimente puternice ci doar de o obisnuita(sa.i spum asa); asta denota,exact din comportamentul tau:cum a plecat, la.i si inlocuit.
Acum, aceasta nu este o problema, sunteti la varsta la care experimentati, si intr.un mod sau altul este ceba normal sa iti doresti si sa iti placa alti baieti.Insa cand ddcizi ca doresti alt ceva, cel mai bine este sa discuti cu persoana pe care actiunile tale o pot vatama.
Clarifica.ti sentimentele cu iubitul tau, si daca ajungi la concluzia ca nu mai ai sentimente fata de el, ii explici frumos ca doresti sa exploarezi.
Iar cu cel de al doilea baiat, nu te incurva si tu cu toate specimenele cate iti ies in cale.
Lu' iubi tau ar trebui sa ii spui ce ai facut mai intai de toate. Ca nu cred ca ti-ar conveni sa fii in situatia lui acum, daca inca il mai iubesti, spune-i din iubire, daca nu, spune-i din respect.
Asa, pe asta lasa-l in pace, are 18 ani, o sa te faca un fel de sclava personala. Nu te mai gandi ca domne e mai matur ca nu stiu ce si ca o sa te invidieze colegele de clasa, ca nu e asa. O sa devii proasta lui.
Revenind la iubitul tau. Daca te iarta, ramai cu el, daca nu, cauta-ti altul cu cel mult un an mai mare ca tine. In orice caz, daca iubitul tau te iubeste, o sa se intoarca in tara pentru ca o sa isi dea seama ca ochii care nu se vad, se uita.
PS: Daca ai fi fost a mea si as fi aflat din alte surse ca m-ai inselat, te-as fi batut de intorceai singura capul atunci cand trecea un baiat prin fata ta.
Daca aveai prieten de ce ai iesit si cu celalalt? oricum la el te intorci sa nu crezi cadaca iti place un baiat ...toate vor fi in roz. Acum regreti alegerea pe care ai facut-o dar fac pariu ca te tenteaza sa te impacei cu ala. Nu merita
Draga mea tu esti tanara si nu se merita sa iti bati atata capul cu baietii! Din cate am inteles tu nu iubesti pe nici unul dintre ei.Nu are rost sa iti bati capul daca nu iubesti, crede-ma ca este o mare diferenta intre a iubii si a place pe cineva.Eu zic sa te bucurii de copilarie pentru ca esti la o varsta asa frumoasa care chiar merita traita altfel.Eu daca as mai avea 15 ani nici nu-ti imaginezi cate as face ca sa ma distrez.Tu mai bine asteapta baiatul potrivit de care sa te indragostesti .Sa ai grija de tine scumpo :*:* si nu-ti mai bate capul ca nu se merita! Poate ca tu acum nu-ti dai seama, dar peste cativa ani imi vei da dreptate. Ceau draga :*:*
RRSecularHumanist întreabă: