| florin119 a întrebat:

TPU am intalnit o fata acum cate-va zile i-am cerut id de mess mi la dat am vb cu ea pe mess i-am cerut nr de telefon am vb cu ea la telefon mi-a zis ca ar putea fi o relatie intre noi, iar de curand cand am intrat pe mess am inceput sa vorbesc cu ea. Eu am intrebat-o daca vrea sa fie ceva intre noi iar ia mi-a spus ca trebuie sa se mai gandesca ca are de ales dintre 5 baieti(adica inca 5 baieti vor sa fie cu ea. dar eu cred ca a spus asa sa se dea interesanta) eu as vrea sa renunt la ea dar o plac si nu stiu ce sa fac. Ei ii place sa se plimbe(nu vreau sa imi spuneti sa o scot in oras ca nu ii place) Ziceti-mi si mie ce sa fac sau cum sa o cuceresc. Dau funda si vot pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| pinkpunk a răspuns:

Waaw pai ori inseamna ca e o fata super frumoasa si cu lipici la baieti ori inseamna ca pur si simplu ii place prea mult sa fie in centrul atentiei baietilor insa daca doar te-ai intalnit cu ea si ai vb pe mess sau la telefon nu poate fi cv serios, in spatele unei fete dragute se pot ascunde multe lucruri ai grija happy dragostea te poate face orb desi aici ma tem ca nu este vorba de dragoste si de o simpla atractie (la o fata frumoasa cine nu s-ar uita)tongue Daca vrei sa o cuceresti spune-i ca u o placi cu adevarat si ca vei fi mereu cu ea nu o vei negilja si cum au spus si restul cei 5 pretendenti pot fi doar o inventie pentru a se da importanta sau pentru a gasi un pretext pentru a nu fi inca impreuna. Este nesigura asta este clar ai grija happydaca ai nevoie de ajutor sunt aicihappybafta

1 răspuns:
| lolly a răspuns:

Spune-i sa-ti spuna adevarul! Daca este adevarat ca umbla 5 baieti dupa poponetul ei(fund) nu are rost sa-ti bati capul, este o parasuta! Adica ce fata ar face o lista de asteptare la asa ceva?straight faceDoar nu vrei sa umbli cu o panarama.Nu ai cum sa iubesti daca nici macar nu esti intr-o relatie, nu cunosti acea persoana foarte bine...esti doar un simplu baiat indragostit.Arata-i ca-ti pasa de ce simte, de ce face, ca ai grija de ea ca o respecti si sa te comporti frumos cu ea, cu siguranta te va remarca! Si sincer ar fi proasta sa te refuze daca te-ai comporta asa cu ea!