| keyti a întrebat:

Sal.TPU! Am nevoie de citeva sfaturi! Cu un an de zile in urma am facut cunostinta cu un baiat (cu 2 ani mai mic decit mine)pe internet. El invata la acelasi liceu cu mine.Si scriind sms unui celulaltui, vazindune la scoala am hotarit ca sa ne intalnim, sa fim impreuna.Eu m-am indragostit de el, dar el... nu stiu ce sa zic, imi spune ca ma iubeste, insa eu nu-l cred. O problema mare este ca nu ne prea intillnim, sa vorbim etc.mai mult pe internet discutam.(prietenele mele imi spun ca sa ma despart de el)si am incercat o data sa ma despart de el, si eam propus ca sa fim prieteni el a acceptat ca sa fim prieteni dupa despartirea noastra, iar dupa doua zile, me-a spus ca nu vrea sa fim prieteni, dar sa fim cum am fost pina acum(iubiti)eu am acceptat. Iar acum o prietena de-a mea ride si iarasi ma indeamna sa ma despart de el.Cum sa procedez? Cum sa ma despart de el?

4 răspunsuri:
| xSweetAnGeLx a răspuns:

1. eu spun ca daca il iubesti, cu adevarat nici nu ti-ar fi stat gandul la despartire. mai ales sa te desparti tu de el...
2. daca a vrut sa fie iarasi cu tine "dupa doua zile, me-a spus ca nu vrea sa fim prieteni, dar sa fim cum am fost pina acum(iubiti)" deci iti dai seama ca tine la tine pentru ca daca nu te asigur ca nici nu mai vorbea cu tine...
eu zic ca tu vrei sa te desparti de el si de fapt vrei sa dai vina pe el ca nu te iubeste si altele straight face straight face straight face
daca chiar vrei sa te desparti de el ii spui direct, de ce te mai tot ascunzi?
spune-i ca nu il iubesti si gata straight face

| dontstoop a răspuns:

Nu te lua dupa ele daca tu tii la el incearca macar sa va vedeti macar de in weekend. mna ce sa faci. nu te lua dupa ele ca nu poti stii cata iubire se ascunde-n el

| RBebelusha a răspuns:

Buna! eu zic sa nu te iei dupa prietenele tale sa faci ce iti spune inima si sufeltul tauwinking. Daca tu crezi ca vrei sa te desparti de el incearca sa vorbesti cu el fata in fata si sa ii spui ca tu simti ca nu iti acorda suficienta dragoste, ca nu ti se pare asa convingator cand iti spune "Te iubesc" si ca ar fi mai bine sa ramaneti doar amici sa te inteleaga si daca te iubste asa cum crede sa iti respecte decizia.Dar daca nu vrei sa te desparti de el vorbeste cu prietenele tale si explica-le ca tu ti la el si nu conteaza ani, spune-le ca o sa iubeasca si ele si o sa vada cum ii si daca sunt niste prietene adevarate te vor intelege cu sigurantawinking.Ce sa spun mult succes si sa ma anunti si pe mine ce decizie ai luat.

| foxie a răspuns:

Prietenele tale sunt invidioase..."asculta`ti inima, nu stomacul"