1. eu spun ca daca il iubesti, cu adevarat nici nu ti-ar fi stat gandul la despartire. mai ales sa te desparti tu de el...
2. daca a vrut sa fie iarasi cu tine "dupa doua zile, me-a spus ca nu vrea sa fim prieteni, dar sa fim cum am fost pina acum(iubiti)" deci iti dai seama ca tine la tine pentru ca daca nu te asigur ca nici nu mai vorbea cu tine...
eu zic ca tu vrei sa te desparti de el si de fapt vrei sa dai vina pe el ca nu te iubeste si altele
daca chiar vrei sa te desparti de el ii spui direct, de ce te mai tot ascunzi?
spune-i ca nu il iubesti si gata
Nu te lua dupa ele daca tu tii la el incearca macar sa va vedeti macar de in weekend. mna ce sa faci. nu te lua dupa ele ca nu poti stii cata iubire se ascunde-n el
Buna! eu zic sa nu te iei dupa prietenele tale sa faci ce iti spune inima si sufeltul tau. Daca tu crezi ca vrei sa te desparti de el incearca sa vorbesti cu el fata in fata si sa ii spui ca tu simti ca nu iti acorda suficienta dragoste, ca nu ti se pare asa convingator cand iti spune "Te iubesc" si ca ar fi mai bine sa ramaneti doar amici sa te inteleaga si daca te iubste asa cum crede sa iti respecte decizia.Dar daca nu vrei sa te desparti de el vorbeste cu prietenele tale si explica-le ca tu ti la el si nu conteaza ani, spune-le ca o sa iubeasca si ele si o sa vada cum ii si daca sunt niste prietene adevarate te vor intelege cu siguranta.Ce sa spun mult succes si sa ma anunti si pe mine ce decizie ai luat.
beausingurlamasamea întreabă: