anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal Tpu...Am niste intrebari: de ce cred fetele ca mereu baietii trebuie sa faca primul pas? Sau la o relatie nu trebuie ca cei 2 parteneri sa fie egali? De ce noi trebuie sa va bagam primi in seama sa va alintam sa va sunam sau sa va facem cinste?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Stefania96dfg a răspuns:

Unele fete asteapta sa fie alintate pentru le place, sincer cui nu-i place! da, e adevarat ca cam toate fetele asteapta ca baiatul sa faca primul pas pentru ca asa simtim iar cateodata nu suntem sigure daca e calea cea mai buna! Imagineaza-ti intr-o zi ca esti fata! Te asigur ca daca ai fi si tu ai astepta sa te sune dimineata prietenul si sa-ti spuna "Neata pisoi "! E un sentiment de apreciere pe care nu ai vrea sa-l pierzi!

| Fantasy a răspuns:

Fetele sunt mai timide happy si baietii mereu se cred foarte curajosi etc si atunci fetele asteapta ca ei sa faca primul pas.si e cam ciudat ca o fata sa faca primul pas nu stiu dc da asa mi se pare

| anonim0015 a răspuns:

Eu cred doar ca trebuie sa faceti primul pas, nu si sa ne alintati tot timpul, nu ca nu ne-ar place! Personal cred ca baietilor le place sa fie mangaiati, alintat si alte de'alea mai mult ca fetelor! Cred ca le place afectiunea mai mult ca fetelor! Am auzit pareri cum ca baietii sunt niste brute inselatoare, fara inima si sentimente! Nu-i adevarat, nu? Baietii pot iubi si sa fie iubiti, fara prea mare efort! Nu-i nevoie de telefoane la fiecare minut sau iesiri in oras/parc toata ziua! Noi vrem la fel de mult ca voi, sa simtim mangaieri, sarutari... Sper ca te-am ajutat.kiss

| iubesc a răspuns:

Pentru ca asa este politicos pentru o fata