Fata o fi timida, dar nu e prostuta. Ea iti arata ca-i place de tine si asteapta de la tine acelasi lucru. Tu trebuie sa faci clasicul primul pas, pentru ca tu esti baiatul, nu ea.
Pentru inceput poti sa te uiti la ea si sa ii zambesti. Nu o mai intreba de ce te priveste, e stanjenitor. La o ora mai degajata la scoala poti sa te pui cu ea in banca. Daca nu se poate in ora pune-te intr-o pauza. Intreab-o ce mai face iar in timp ce vorbesti cu ea ia-o de mana. Dupa scoala ai putea sa o conduci pana acasa si sa o ti de mana tot drumul. Incet incet o vei cuceri. Dupa doua trei zile de plimbat de mana poti sa o saruti. Ai grija daca ea e foarte timida nu o grabi prea mult. Incearca sa faci lucrurile in ritmul ei. Bafta
Pai poti sa mergi la ea la banca si sa incepeti o discutie gen:ce mai faci sau am avut teme pe azi din astea. asa ati putea sa va imprieniti dar nu o mai intreba de ce se uita la tine sau asa deoarece o deranjaza sunt fata si stiu nu stiu exact ce i-ai putea oferi, dar oricum o ciocolata sau ceva semnificativ PENTRU INCEPUT deoarece orice atentie conteaza. si ai fi un coleg tare dragut si pur si simplu chiar daca este timida vorbeste cu ea dar incearca sa fiti numai voi adica daca e timida cu siguranta nu i-ar place sa fie multa lume in jur! sper ca te-am ajutat! multa bafta!
Apropo eu la diferite materii o ajut si cand vine rezultatele(notele) afla ca a luat nota mare trece pe langa banca mea si roseste pana ora urmatoare.
Unele colege mai fac glume ca cutare te +cutare=love iar candeste ea cu alti colegi ii dau lacrimile.
Fii pe langa ea.Fii tandru si atent.Fao sa vada ca tii la ea.
De colind ia-o cu tine la sfarsit dai cadoul pregatit si INDIFERENT repet indiferent de tot sarut-o frate cred ca ea asteapta, vrea si cere asta.
Ce cadou? HUH-Un ursulet de plus, un glob cu img unde sunteti voi doi.
O bratara sau un parfum.
Cand te duci la scoala privesteao si saluto frumos +un zambet special pregatit pe care il va savura doar ea
Buna! Ea nu vrea sa ti raspunda la intrebare din cauza pe care ai amintit o si tu, ca e timida.Mai mult ca sigur te place.Dar daca tu te ai uita dupa o fata si ea ar veni la tine si te ar intreba de ce te uiti la ea, cu siguranta nu cred ca ai putea spune,, ma uit la tine pentru ca te plac,, O_o.E mai timida asa ca isi foloseste limbajul corpului, poate nu e chiar asa de indrazneata ca tine.
Iar tu ar trebui sa fii mai moale, sa i zambesti sa stai in preajma ei, sa vorbiti iar apoi iti vei da seama de ce se uita la tine.Nu uita, fetelor nu le plac baietii prea indrazneti.Mult succes!