Ala probabil ca inca o iubeste, daca ea nu ea vorbit asa frumos nu-i motiv sa nu crezi in ea, eu spun sa fi calm si cand vei avea dovezi clare sa-i ceri explicati, nu deveni paranoic, daca nu crezi in ea las-o, gelozia nu te duce prea departe
Poti sa te impui putin... faza cu commurile si like-uri pe facebook e ok nu intrece masura. Poti sa o pui sa aleaga intre tine si el si daca te iubeste cu adevarat nu o sa-ti ceara timp de gandire poti sa-i spui sa o lase mai usor cu el deoarece te deranjeaza si daca nu se potoleste sincer pleaca de acolo.Sau planul cel mai prost batel pe tip pana o lasa.In orice caz impunete(prea multa libertate strica).
Simplu...Fai vanttttttt!
Ce naibi? Sa fi tu prostul ei? Te injosesti prea mult.Se joaca cu tine...mai sunt fete in pana mea
Buna,i-ai dat cam multa libertate si i-a crescut cornite, impune-te daca nu vrei sa te tine de "catel"
Scz...graba.vroiam sa zic ca ea cu mine nu vorbeste asa frumos cum vorbea cu el pe mess. eu chiar tin la ea.i-am zis sa aleaga si a zis ca nu a gresit cu nimic ca sa faca asta
Fratioare iti dau un sfat asa ca-ntre baieti: Las-o frate. Las-o si nu te mai intoarce la ea daca vrei sa-ti fie bine!
Bananacantareata87 întreabă: