Când vă văd p-ăștia de 7-13 ani cu poveștile voastre de dragoste și probleme în relație îmi vine greața mă.
Eu la 12 ani ma ofticam ca pierd la ascunsa...
Las-o ma ca nu stie ce vrea e o copila, si tu la fel. Traieste-ti, frate, copilaria nu te otravi cu prostiile astea ca daca te prefaci ca suferi la varsta ta chiar o vei face, din pacate. Stii vorba "daca te dai drept cineva vei deveni acel cineva"
Bafta!
Cred ca te-a mintit la partea cu mama ei.Pot fii mai multe motive(cum ar fi:nu te mai place, a gasit un baiat care e mai mult genul ei, sau cand a spus partea cu mama ei avea deja alt iubit sau va placea-ti foarte mult si va intalnea-ti zilnic si s-a plictisit de tine) nu te supara.Mult noroc!
Dacă prietenii tai sunt de încredere ar trebui sa ii crezi pe ei. Probabil faza cu "nu ma lasă mama" a fost un pretext sa scape de tine, poate ea crede ca ciorba reincalzita nu mai are același gust. Dacă chiar o placi continua sa vorbești cu ea si îți va explica de ce si-a pus pe facebook "intr-o relație ". Mult noroc si sper ca ti-am fost de ajutor.